Додати запис

Іду на ВИ! все тільки починаєтсья.

Ще рік минув… Проклятий рік змагання
Кривавий рік безкровної борби
Глибоких втрат… даремного чекання,
Мовчання мертвого юрби.
А як хотілось нам внести якесь проміння
В сей край безкрайньої пітьми…
За людські постаті лічили ми каміння
І ним самі побиті ми.
Ще рік… Ідем! Ми міцно стисли рани,
Омили слізьми теплу кров,
І має знов, і світить крізь тумани
Велична наша хоругов!
Олександр Олесь



Дорогі мої лучани – земляки, друзі, сусіди! Ми прожили із вами два напружених місяці, перегорнули чергову сторінку нашої історії.

Прикро усвідомлювати, що багато лучан показали хрестоматійний зразок байдужості до дня завтрашнього. За кілька срібняків, більше – за порожні обіцянки продали і волю, і долю. Свою і дітей своїх. Лучани проголосували за продажного і брехливого політика, який зрадив народ і державу, проголосувавши за горезвісні «Харківські угоди», за відставку уряду Тимошенко, картка якого без нього голосувала за антиукраїнські законопроекти. Сподіваючись, що їх інтереси у Верховній Раді відстоюватиме нероба, який з невідомих причин прогуляв більш ніж 63% засідань, не промовив жодного слова?

І бій вже скінчився, і все військо пішло – чого ж махати шаблюкою? Так, закінчився ще один бій, але битва за Українську Державу не програна, і зброю ховати нам ще рано. Надію на перемогу підтримує думка про те, що наш край віддав єдиній національній політичній силі – ВО «Свобода» 93 336 голосів, в тому числі у Луцьку – 28 765 голосів. Це, нехай і невелика, та все ж – перемога! Після багатьох років до парламенту повертаються націоналісти, і мені радісно усвідомлювати, що в цьому успіху є внесок і моєї любої Волині.

Я, Віталій Федосюк, отримав підтримку 3808 лучан – справжніх українців, які не продали своє первородство на цій землі за смердючу юшку від зайд. І я обіцяю моїм виборцям, що не змарную цього золотого капіталу – довіри моїх лучан! Я продовжую боротьбу! Незабаром до Верховної ради увійдуть, щонайменше, троє волинян – депутатів обласної ради. Якщо будуть оголошені довибори замість вибулих депутатів – я висуну свою кандидатуру. Лучани-українці достойні мати свого представника в облраді, і вони матимуть його!

Гасло, з яким я йшов на вибори – «Україна або смерть!», – зобов’язує. Під цим гаслом боролись і вмирали герої Холодного Яру, це гасло було на знаменах полку Чорних запорожців – «чорношличників», це гасло співгучне з Декалогом Українського націоналіста: «Здобудеш Українську державу, або згинеш у боротьбі за неї!» Як козак, як український патріот я присягаю Вам, мої лучани, – не поступлюся ні одним кроком, захищаючи Ваше право, Вашу волю, Вашу честь!

Дякую всім, хто був зі мною в ці дні, хто підтримував мене, хто віддав мені свій голос, і прошу не ховати шаблю далеко – боротьба продовжується і ми переможемо!

Ваш Віталій Федосюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віталій Федосюк мощно проявив себе на останніх виборах, склавши гідну конкуренцію ще одному гіганту популярності Проффесору Недужку. Саме ці два бійця за любов електорату склали найцікавіше дербі. Трохи вирвалася від них ще одна професійна лузерша - Олена Голєва. І зовсім десь пропав у нетрях статистичних похибок улюбленець тролейбусних пасажирів Андрій Козюра. Клуб Главацького після цих виборів поповнився ще чотирма почесними членами. Вперед до нової ганьби, шановані виключно самі собою неофіти Клубу.
Відповісти
Таки "мощно"! Не треба багато розуму щоб за бабло купити владу, особливо тоді, коли такі холуї Главоцькі так радо продаються. Спробуй сам зібрати на свою підтримку хоча б сотню прихильників!
Відповісти
вибори в обласну раду стартували :-)
Відповісти
А мені Недужко подобається. Він такий красивий, як дівчинка. Можливо, він і є дівчинка? Хто знає? Треба перепровірити.
Відповісти
Да, Витюша-просрАченный неадекват.
По моему, человек в принципе не может критически оценивать ситуацию.
ДоПИСЯтся до откровенных оскорблений:
-зразок байдужості
-продали і волю, і долю,
- смердючу юшку від зайд.
В тексте- "Віталій Федосюк отримав підтримку 3808 лучан – справжніх українців". Вывод-остальные гавно.
Відповісти
Це ви про себе так сказали. Що ж як себе відчуваєте, так все і сприймаєте...
Відповісти
Я не маю нічого проти Віталія Федосюка. Але хіба не він пригощав мешканців 33-го кулішем?

Я бажаю Віталію Федосюку та іншим майбутнім кандидатам і кандидаткам значно урізноманітнити свої кампанії і нарешті вже щось нове придумати.

Хоча, з іншого боку, глянути як лучани голосували, то їм нічого й не треба. Треба якось струсанути цих людей. Конкретно
Відповісти
Относительно высказывания: "Треба якось струсанути", позвольте уточнить-зачем?
Відповісти
हांगकांग जाने के Peta lomudy उम
Відповісти
Відчувається азарт боротьби. Це як те, що апетит приходить під час їди.
Відповісти
Відчувається не азарт боротьби, а азарт технічної підтримки ТогоПроКогоНеГоворятьВголос. Віталій - порядна людина, а роль вибрав собі якусь зрадницьку. А відносно апетиту - не знаю, бо після виборів уже ніхто нікого не підкормлює. Те що встиг урвати у ТогоПроКогоНеГоворятьВголос, тим Віталій хай і тішиться. Апетит треба вже стримувати, халява закінчилась.
Відповісти