Додати запис

Чим гірше, тим краще. Чи не так, пані Тимошенко?

Прочитав на «Українській правді» інтерв’ю з Юлією Тимошенко під назвою «Зараз Росія сама робить кожного українця націоналістом».

Це, радше, не інтерв’ю, а відповіді на запитання редакції, які нещодавно їй передали. Як зазначила редакція, опозиціонерка і в’язень №1 в Україні не побажала відповісти на питання про поточний стан свого здоров’я та про її стосунки з Віктором Медведчуком.

Водночас вона досить багато наговорила, коментуючи «торгівельну війну» з Росією. Договорилася навіть до того, що підписана нею у 2009 році «клята» газова угода з Росією звільнила нас від газового рабства. Мовляв, Україна тепер платить ринкову ціну на газ. А це, за словами екс-прем’єра, «жорсткий примус до модернізації країни, який уже давно був потрібен Україні, а як наслідок – повна енергетична незалежність».

Юлія Володимирівна завжди була майстром словесної еквілібристики, але тут вона перевершила саму себе. З її слів виходить, що одномоментне підвищення ціни на газ, який Україна купує в російського «Газпрому», зі 179,5 доларів за 1000 кубометрів до 500 доларів – для України благо.

А ще більше благо – зобов’язання щороку імпортувати з Росії 41,6 мільярда кубометрів газу. Можна й не брати стільки. Але за стільки потрібно щороку розраховуватися. Інакше – величезні суми штрафів (до речі, за минулий рік Росія намагалася змусити Україну заплатити за газ, який та не отримувала, 7 мільярдів (!) доларів).

Така справжня ціна «клятої» газової угоди, яку Тимошенко вважає благом.

Замість того, щоб визнати своє фіаско у газових перемовинах із північним сусідом, пані Тимошенко говорить про якісь нові, додаткові переваги. Це так на неї схоже, робити винним когось, а свої погані вчинки називати хорошими…

Ось і цього разу Тимошенко безапеляційно заявляє: «Я вважаю, що скорочення більш ніж удвічі обсягу споживання російського газу за останні три роки, збільшення вдвічі вартості транзиту, організація реверсних поставок природного газу з країн ЄС, початок видобутку сланцевого газу, проектування LNG-терміналу та інші корисні речі – все це позитивні наслідки роботи газових угод, підписаних в 2009-му році».

І справді, йдучи за логікою Юлії Володимирівни, спочатку треба створити собі труднощі, а потім їх героїчно переборювати. Тільки створювала труднощі вона, а переборювати доводиться іншим. І чому за її прорахунки має страждати весь український народ?

Щодо збільшення вдвічі вартості транзиту, організації реверсних поставок природного газу з країн ЄС, початку видобутку сланцевого газу, проектування LNG-терміналу та інших корисних речей, які Тимошенко і тут хоче приписати собі в заслугу (вершина цинізму), то це – наслідок фахових дій команди Президента України Віктора Януковича, яка мужньо витримала всі загрози і виклики, підкинуті їй одним розчерком пера екс-прем’єра, і знайшла вихід у, здавалося б, безвихідній ситуації.

А ще не треба забувати, що скорочення споживання російського газу могло обернутися для України непомірними фінансовими санкціями, і тільки тверда позиція уряду Миколи Азарова дозволяє Україні відстоювати своє право платити тільки за спожитий газ, а не за віртуальний.

Юлія Тимошенко з-за ґрат ще й дає поради, що нам потрібно робити: не вести переговорів про здешевлення поставок газу в Україну, а модернізувати країну, технічно оновити українські електростанції, металургійні та хімічні підприємства, реформувати систему теплопостачання. Так і хочеться запитати в екс-прем’єра: «А чому ви цього не робили, коли були при владі?»

Та тому що вирішувати реальні проблеми держави, тим більше без жодної особистої користі, – досить складна річ. Вона потребує значних фізико-психічних навантажень та фахових знань, з якими у екс-прем’єра доволі сутужно.

Набагато простіше оголошувати удавані проблеми та з «мужністю» їх вирішувати чи, скажімо, придумувати для народу ворогів, з якими завзято боротись та списувати на них власні прорахунки та переводити гнів суспільства. Оце Юлії Тимошенко вдається найкраще. Це вона хоче зробити ще раз. Та чи повірить хтось у її казки?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За її роботу їй треба було "впаяти" по максимуму.Достатньо прочитати книжку,яку написав член Політради ВО"Батьківщина",(бувший)Дмитро Чобіт "МАКУХА або штрих до пртрету Юлії Тимошенко" і більше нічого не потрібно.Це людина-соратник,однопартієць,яка відійшла від неї і написала про її всю діяльність.
Відповісти
А що треба впаяти вам за масове вирізання лісу? Книжок на цю тему ви не читали?
Відповісти
Не відношуся до прихи однак в її фаховості,особливо в газових питаннях, льників Тимошенко,








Не відношуся до прихильників Тимошенко,однак в її фаховості,особливо в газових питаннях, не сумніваюся і вам раджу: не сумнвайтеся.
А те,що споживання газу зменшилося,це ж добре для економіки.
Скільки вже можна валити все х...е на Тимошенко?







Відповісти
У нас, що - інших проблем нема, тільки підписані "газові угоди" пані Тимошенко? Вона тоді діяла відповідно до тієї ситуація, яка складалася. А як би поступив кожен із нас, коли на дворі зима і газ перекрили? А скільки разів ці угоди перепідписувались і чим наша країна поступалася? Чому про це ніхто не згадує? Чому ніхто не акцентує увагу на тому - що рівень життя знизився, кількість безробітних збільшилась, що молодь виїжджає до ін. країн - бо немає надії на позитивні зміни, що країна наближається до дефолту? Чому?
Відповісти
Фахові дії команд Президента Януковича і очільника Уряду Азарова,в лапках,чомусь не приводять до поліпшення життя громадян України,а ціни на газ не тільки не знижуються,але й мають тенденцію до підвищення.
Відповісти
Тимейчук (морда твоя соромітницька!!!), я ніколи не підтримував Тимошенко і її політику, але не забувай, що ти носиш штани, а не спідницю. Є така категорія якості людського (чоловічого) характеру, як гуманність. Обєкт твого нападу ззаду - жінка.Тим паче, що те, що ти тут висрав, уже давно пережоване і виплюнуте. Тому сьогодні це говорити публічно, та й ще з твоїх грішних вуст, одаково, що говорити - "я красивий". Можна поміняти цей термін і вихаркнути "я - член ПР". Цей факт, принаймні, підтверджений посвідченням. А "красивий" - дуже високий для тебе жест. А в газових проблемах ти розумієш трішки менше, ніж зозуляста курка.
Відповісти
Браво!!!!!
Відповісти
Перечитай книжку: Франк Шуман. Аферистка. Дело Тимошенко. 2012. Може щось дійде до тебе.
Хіба не в Тимошенко, в однієї з перших, були зареєстровані фірми в офшорах?
Це, скажеш, для блага українців, не крадіжки з бюджету України?
Чесні були ВОЛИНЯНИ, які їй ВІРИЛИ. А купівля-продаж депутатів? Все замісила на грошах пані Капітелмнша!

Розкрий очі, як більшість волинян це вже зробили.
Відповісти
І чесно й щиро проголосували за п.Палицю! З ідейних міркувань, не інакше!
Відповісти
Замовний писако, Тимейчук! Чому твій Яник не переглянув газові угоди,коли віддавав Чорноморський флот на 25років. Прокоментуй!
Відповісти
http://ru.tsn.ua/politika/iz-za-intimov-s-timoshenko-lazarenko-poteryal-golovu-svidetel-291893.html
Відповісти
так, дійсно, особа для статті вибрана невдало? не думаю, що цей персонаж це усе?? сам написав???це стаття політична, а не економічна...яким боком тут заступник обласного відділення голови Міндохзбор(назва взагалі важка, нагадує абревіатуру з "Золотолого теленка" і Бендера), якогось іншого більш розкрученого депутат треба...а так,майже по Станіславському))) чомусь не вірю)))
Відповісти
Газові угоди 2009р. - це міжгосподарські угоди, Тимошенко їх не підписувала, підписали Дубина і Міллер. Їх легко могли змінити, при бажанні, премьєр чи президент. Бажання не було. Був Харків. Харківські угоди - це вже міждержавні угоди, підписані президентами двох країн, ратифіковані Верховною радою. Саме Яник змінив статус угод 09року. Для чого??? Комусь це вигідно!!! Я навіть догадуюся кому. А тріскотня Тимейчука - це 30 срібляків в копілку ПР.
Відповісти
Та не встигла Тимошенко дати інтерв’ю, як вже хтось на цьоиу піариться і висвітлює свої "геніальні" думки... як вам, пане, так добре живеться при Януковичу, то гріш вам ціна, бо коли збагачується одна родина і її оточення, а решта країни виживає, то чи не соромно отаке виписувати, що ж ви майбутнім поколінням залишаєте, то ж включіть трохи мізки і хватить піаритися на фоні жінки, яку посадили в тюрму всіма правдами і не правдами, яка там бореться як може, а ви натомість сидите в теплі і виливаєте відрами бруд...
Відповісти
Лисий юнак, що на фото, блудний син регіоналів. Цікаво, якою буде його позиція, коли йому завтра скажуть: "Ви більше у нас не працюєте"? Сьогодні такі тимейчуки структуруються навкого влади, але партійна система тут виглядає зайвою. Можна вже обходитись без партій, обмежуючись запитаннями: З ким ти? Проти президента чи за? Ти за Леніна, чи за Сталіна? Ти за 3-й Інтернаціонал, чи за 4-й? Молодець, податківець! В кількох рядках розкрив усю свою сутність, усе своє гниле нутро. Рівень Василя Чапаєва.
Відповісти
глибоко сумніваюся, шо він це усе написав)))просто підписався))
Відповісти
з автором. Про воріженьків - молодець! Вже котре десятиліття не згинуть. Співаємо оцю дурню щоденно....
Відповісти
При Тимошенко ми газ купували за ціною найменшою в Європіі як би вона була Президентом так було б завжди. шапкокрад не може домовитись про ціну на газ ,бо чекіст з зеком ніколи не домовиться .А чого ніхто не садить Ющенка при ньому газ мав бути до 2009 року по 50 доларів,та він розірвав угоду і газ став по 200.
Відповісти
Повернутися у вчорашній день.
Вони кілька днів тому показали Януковичу, які вони "опозиціонери".
А ну скажіть, скільки тисяч членів партії Тимошенко на Волині?
То чому їх було на опозиційному мітингу 30 чоловік?
НЕ ВІРЮ. БРЕХУНИ!!!
Відповісти
Відбрили службіста-наймита під нуль. Хай не лізе, куди не знає, з однією звивиною в голові. Нехай на базарі шукає в циганів під спідницею неоподатковані гроші. Це він краще вміє робити.
Відповісти
І циганів, психологів, деметрівців потрубує "Батьківщина".
То чому ж ви не прийшли на мітинг "опозиції"?
З циганами було б солідніше.
Відповісти
Замість всієї статті можна було написати просто, як врадянські часи писали проплачені автори - ,,Спасибо Партии родной за наше счастливое детство'' Провладною заказухоювідчувається стиль. По перше - чому автор не вказав у який період відбувалось підписання і в яких умовах. Це морози до -25 і зрив нового контракту ,,Іудою з вуликами'' який в такий час поїхав кататись на лижах в Карпати. Мовляв, я заварив кашу, а ви розхльобуйте. Росія (старщий брат) чудово використала момент вразливості нашої отоплювалбної системи, якій без газу наступить повний крах. Варто лише день - другий неподати паливо на котельні і все. При таких морозах коли перемерзнуть труби під землею, він уже не потрібен. Уявіть, у кого котел в будинку працює лише на газі, що вам відрізають трубу, а мороз за -20. Ви заплатите будьяку ціну лише-б тільки зберегти систему опалення та виграти час для переходу на місцеве паливо. На заході цієї проблеми ми майже не відчули (благо сховища знаходяться у нас), а на сході час ішов на лічені години. Так-що нехай автор говорить усю правду, а не частини з неї. В наш час щоб обману ти не потрібно брехати. Достатньо не говорити усієї правди.
Відповісти
Знову всі хочуть піаритись на темах ,які вже давно закриті
Відповісти
Може сказане підсумує сам "маестро" по пошуках податків? Чи слабо? Мовчанка - знак згоди. Чи варто лізти туди, куди не треба, ще й не маючи найменшої уяви про проблему? На таких посадах, зазвичай, сидять тихо, як воша в кожусі. Хто, бля, козла за язика тягнув?!
Відповісти
Перечитай книжку: Франк Шуман. Аферистка. Дело Тимошенко. 2012.
Відповісти
ВОР должен сидеть в тюрме!
Відповісти
Підтримую. ВОРовок слід карати.
А особа камелія, напевно теж аферистична, нехай покаже
своє справжнє імя. Тоді перевірити чи чесна особа, чи порядок з податками до бюджету.
Відповісти
В офісах БЮТ сидять і піарять свої злодійські речі.
"Чорну касу" отримують, які там податки?
Відповісти
Дайте спокій Тимошенко, слідкуйте за діями нинішньої влади, якраз про них є про що поговорити (гірше вже бути не може!)
Відповісти
Шавки змінили тон дискусії.
Відповісти
Андрюша, ну право слово, чья б корова.., как говориться. Андрей вы лучше поделитесь опытом, как находясь на государственной службе и скромной зарплате, можно построить шикарный дом, ездить на престижном авто, содержать семью, любовницу и еще какие-то крохи отстегивать сыну от первого брака.
Відповісти
Вам прийдеться як [вашим батькам приходилось ] порівнювати свою роботу не з попередниками а з анголами та намібіями..стаття типового пилосмока з зворотною тягою[да це те що ви подумали].
Відповісти
З автором не можна не погодитися! Носяться з цією панею, як Лепрекон з горщиком зі золотими монетами. Жарти жартами, а слід із цим кінчати! Хай лікується, як усі співгромадяни. Годі спекулювати на темі леді Ю! Гадаю, це їй самій набридло. На мою думку, матеріал актуальний та ДОКАЗОВИЙ!
Відповісти
Так матеріал є достатньо обгрунтованим
Відповісти