На ЖК «Супернова» в Луцьку студентам влаштували екскурсію*

На ЖК «Супернова» в Луцьку студентам влаштували екскурсію*
Будівельний майданчик ЖК «Супернова» в Луцьку – чудовий приклад втілення теорії будівельної науки в практику, - кажуть студенти ЛНТУ.

У цьому черговий раз могли переконатись студенти і викладачі факультету будівництва та дизайну кафедри будівництва та цивільної інженерії Луцького національного технічного університету, - пише Перший.

Студенти у недалекому минулому мали можливість спостерігати за початком будівництва, а вже завершується зведення третьої будівлі, готовий цокольний поверх четвертої будівлі, сплановано котлован і ведеться робота над фундаментом п’ятої будівлі.

Це чудова змога побачити весь цикл зведення будинку: від влаштування фундаменту до огляду квартир у новозбудованому будинку, а також можливість оцінити масштаб і якість будівельно-монтажних робіт на різних стадіях виконання, пересвідчитись, що будівництво ведеться з дотриманням календарного плану, нормативів та технології будівництва.

Сучасна архітектура, чудове місце розташування, новітні матеріали та технології, використані під час зведення будівель, все це робить житловий комплекс «Супернова» цікавим і привабливим для мешканців, які обирають якісне і комфортне життя, серед яких обов’язково будуть і випускники нашого факультету, які зараз вчаться обирати найкраще.

Студенти повинні бачити і знати, наскільки будівельні об’єкти можуть вплинути на міське середовище, зробити його кращим і більш якісним для мешканців.



Текст - Ірина Задорожнікова, доцент кафедри будівництва та цивільної інженерії

Фото - Денис Юшин, студент групи БДН-31

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ЖК «Супернова» в Луцьку студентам влаштували екскурсію*
28 жовтень, 2017, 22:21