Відомий звукоімітатор запрошує студентів на зустріч

Відомий звукоімітатор запрошує студентів на зустріч
Відомий актор дубляжу та звукоімітатор Юрій Коваленко запрошує студентів Луцького національного технічного університету на зустріч.

Про це інформують організатори заходу громадська організація «Імаго».

У суботу, 25 листопада, о 15:00 у факультеті бізнесу ЛНТУ, в аудиторії №200 київський актор дубляжу Юрій Коваленко, більше відомий як Доктор Звук, зустрінеться зі студентами.

Його голосом говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, фільмів, рекламних роликів. Доктор Звук був брендвойсом провідних телеканалів: «Першого Національного», «К1»,«Плюс-Плюс» та «Бігуді», Радіо Ера-Fm. Окрім того, його голос можна почути у мультфільмах «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики», фільмах «Поліцейська академія 4», «Проблемне дитя», «Великий переполох у малому Китаї» та інших.

Юрій Коваленко поділиться зі спудеями секретами володіння голосом, розповість про досвід озвучування мультфільмів, покаже, як імітувати звуки живої та неживої природи, а також відповість на усі питання присутніх.

Зустріч відбудеться за адресою: вул. Софії Ковалевської, 29.

Вхід – вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомий звукоімітатор запрошує студентів на зустріч
20 листопад, 2017, 19:10