На Волині встановили пам'ятну дошку бійцю. ФОТО

На Волині встановили пам'ятну дошку бійцю. ФОТО
В селі Копачівка у вівторок, 12 грудня, відбулося відкриття дошки померлому учаснику АТО Олександру Мельничуку.

Про це пише Район.Рожище.

Відомо, що військовослужбовець народився 30 грудня 1975 року в селі Тростянка Рожищенського району.

Був призваний на службу під час третьої хвилі мобілізації, у 92 ОМБР служив водієм, мав звання молодшого сержанта. 16 червня 2016 року помер від хвороби серця під час служби в районі с. Нижньотепле, Станично-Луганського району, Луганської області.

Встановлення дошки стало можливими завдяки активній позиції ГО «Рожищенське районне об’єднання учасників АТО» та фінансуванню з районного бюджету.

Встановили меморіальну дошку на фасаді Копачівської ЗОШ. Участь в церемонії відкриття взяли представники органів виконавчої влади, рідні загиблого, побратими, школярі та педагоги.

"Війна – це біль, це втрата рідних в зоні АТО. Ми більше не побачимо їх живими. Олександр Мельничук не побоявся, пішов добросовісно на війну виконувати свій чоловічий обов’язок – захищати Україну від ворога, заради миру на Батьківщині", – звернулася до присутніх Інна Гайворонська, голова райдержадміністрації.

Пригадав шкільні роки Олександра Мельничука директор Копачівської ЗОШ Іван Космін:

"Пам’ятаю Олександра ще дитиною, коли він грався на шкільному подвір'ї. Пройшли роки, він віддав життя за нас з вами на Сході, за мир в України. Педагоги та учні школи повинні завжди знати своїх героїв в обличчя, пам’ятати їх подвиг. Ми робимо все, щоб наші нащадки шанували пам’ять полеглих. Окрім меморіальної дошки, в школі діє музей краєзнавства та куточок, де кожен може дізнатися про подвиг Небесної Сотні та полеглих на війні рожищан".

Відкрили пам’ятний знак рідні військовослужбовця. Пам’ять померлого земляка вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, дошка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.