У Луцьку пропонують скасувати рішення про підвищення цін на рекламу

У Луцьку пропонують скасувати рішення про підвищення цін на рекламу
Експерти ГО «Центр розвитку урядування» запропонували вихід із ситуації, яка склалась навколо рекламного бізнесу у Луцьку.

Про це йшлося 28 лютого під час круглого столу.

Тарас Яковлев озвучив пропозиції, які підготували члени громадської організації для міської влади. По-перше, експерти пропонують підготувати проект рішення на засідання наступної сесії міської ради про скасування рішення виконкому від 21 лютого, яким вартість на розміщення зовнішньої реклами у місті підняли майже на 50%.

По-друге, вони рекомендують провести відкритий круглий стіл, під час якого представники рекламного бізнесу могли б висловити свою думку та спільно вирішити, який має бути базовий тариф на рекламу.

По-третє, експерти пропонують владі, щоб вона оприлюднила громадськості бачення концепції розміщення зовнішньої реклами у Луцьку, щоб забрати зайві борди і сітілайти з тих місць, де вони недоречні, або, якщо потрібно, взагалі зменшити їх кількість на території міста.

На думку Яковлева, нові тарифи непідйомні для операторів реклами, крім того, від цього страждатимуть замовники реклами – представники бізнесу, яким доведеться сплачувати вдвічі більше за послуги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пропонують скасувати рішення про підвищення цін на рекламу
28 лютий, 2018, 14:53