«Ласка», парк, суд: сказали, де у Луцьку порушники відроблятимуть громадські роботи

«Ласка», парк, суд: сказали, де у Луцьку порушники відроблятимуть громадські роботи
У Луцьку затвердили перелік видів робіт та об’єктів міста, де засуджені та порушники відбуватимуть громадські роботи у 2018 році.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 28 лютого.

Таким чином, до переліку об’єктів увійшли ЖКП №2, 3 , 7, 11, ЖЕК №8 товариство «МЖК», комунальні підприємства «Парки і сквери міста Луцька», «Ласка», «Луцький зоопарк», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, Головне управління юстиції у Волинській області, Луцький міськрайонний суд Волинської області, Державний історико-культурний заповідник у Луцьку та у військовій частині А2466.

Серед видів робіт, які виконуватимуть засуджені - прибирання, благоустрій та озеленення території, кладовищ, зон відпочинку і туризму, подорожніх смуг, пам’яток архітектури, історії та культури, робота з відновлення та догляду пам’яток культури, благоустрій території міста, впорядкування меморіалів, благоустрій території після завершення будівництв, вирубка чагарників, виконання технічних робіт тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
керівник Ласки Б.Новарчук, після потрапляння моторошних волонтерських фото та відео матеріалів з підприємства в мережу, суворо обмежила доступ до території. зараз я читаю про громадські роботи, і дивуюсь, як же це розходиться з вигаданими мірами обережності, карантином і т.д.
Відповісти
Останні новини
«Ласка», парк, суд: сказали, де у Луцьку порушники відроблятимуть громадські роботи
28 лютий, 2018, 21:40