У Луцьку виступить всесвітньо відомий гурт 80-х

У Луцьку виступить всесвітньо відомий гурт 80-х
Вперше в Україну в рамках туру зірки світового шоу-бізу приїде німецький диско-гурт «Boney M.», створений ще у 1975 році. Концерт відбудеться 2 червня в ТРЦ «Порт Сітy», о 21:30.

Про це повідомляють організатори концерту.

Артисти планували виступити з туром по 4-х містах-мільйонниках - Києві, Одесі, Дніпрі і Львові. Втім, рівненські організатори масових заходів – івент-агенція «Мегаподія», після довгих переговорів зробили неймовірне - вмовили зірок приїхати ще й до Луцька.

Мегазірки на чолі з першою вокалісткою гурту – це легендарна Шейла Боннік, заспівають свої найвідоміші хіти, серед яких: «Daddy Cool», «Sunny», «Kalimba De Luna», «Bahama Mama» та інші. Тож у Луцьку відбудеться мегадрайвовий вечір, переповнений ностальгії і гарних емоцій.

"Ми готуємо не просто концерт, а вечір ностальгії у найкращому розумінні цього слова, впродовж якого лунатимуть найвідоміші хіти-80-х/90-х років. Цей концерт збере всі вікові категорії, де старше покоління зможе насолодитися улюбленими хітами своєї молодості, а інші відповідно відпочити під кращі хіти тих років від діджеїв. Переконаний, це будуть три години неймовірної атмосфери та спогадів", - розповів організатор концерту, генеральний директор івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

За його словами, організатори доклали максимальних зусиль для того, щоби квитки на цей концерт були за доступною ціною.

"Це світовий гурт і ціни на квитки у них відповідні. Розуміючи, що більшість лучан не зможуть витратити біля 1000 гривень на квиток, ми взялися залучати різноманітних партнерів заходу. Таким чином нам вдалося здешевити білети до 350 гривень. Відтак, кожен бажаючий зможе потрапити на цей концерт і провести неймовірний вечір в атмосфері 80-х", - резюмував Роман Яворський.

Отож, організатори просять не пропустити зустріч з легендою! Квитка можна придбати в касі драматичного театру, в касі роллердрому ТРЦ «Порт Сітy». В Інтернеті ж квитки продаються на сайті kasa.in.ua

Довідки за телефоном: 067 150 13 09



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я, вже був у Луцьку їхньому концерті, у Промені, 20-років назад. Гарно тримаються)))))
Відповісти
Це кавер-група в якій лише Бонік була однією з вокалісток, але ніяк не основною. Хватить подавати дезінформацію.
Відповісти
А як з виступами легенди в Росіі ? Чи Свобода скромно промовчить і займе місця в першому ряду.
Відповісти
вони приїдуть до Луцька помирати, бо дешево і круто
Відповісти
Останні новини
У Луцьку виступить всесвітньо відомий гурт 80-х
17 квітень, 2018, 13:07