Звіти заступників луцького мера «зняли» із сесії

Звіти заступників луцького мера «зняли» із сесії
Із порядку денного 40-сесії Луцькради зняли із розгляду питання щодо звітування першого заступника міського голови Григорія Недопада, а також заступників Констянтина Петрочука та Олександра Рачкова.

Про це стало відомо під час сесії 25 квітня.

Під час формування порядку денного Петрочук вніс пропозиції, аби зняти із розгляду питання щодо звітів заступників. Мовляв, він вважає проекти рішення оформленими некоректно, а також є рекомендації щодо заслуховування звітів на наступній, 41-ій сесії.

Натомість депутат, голова фракції "Самопоміч" Тарас Шляхтич запитав, чому не можна відзвітувати сьогодні.


«Ці питання за 21 день були подані до порядку денного, чому їх не можна було доопрацювати»», - спитав депутат Тарас Шляхтич. Натомість Петрочук зауважив, що вносити питання про звіт заступників не може обєднання «Самопоміч», а це має робити сам заступник. Окрім того, має прикладатися й сам звіт, тому проект рішення- некоректний. Шляхтич же зауважив, що він особисто в грудні вносив правки про звітування заступників, однак ще тоді їх не підтримала достатня кількість депуттаів. Та 6 квітня минув рік за час роботи на посадах, тож доцільно було б заслухати звіт.
«бачачи, що прокти рішень не подаються, можливо це як стимулювання розглядайте. Ми подали ці проекти рішення», - сказав Шляхтич. Мовляв, ніхто не бачить проблеми в тому, аби заступники відзвітували.

«Ці питання за 21 день були подані до порядку денного, чому їх не можна було доопрацювати»», - спитав депутат Тарас Шляхтич.

Натомість Петрочук зауважив, що вносити питання про звіт заступників не може об'єднання «Самопоміч», а це має робити сам заступник. Окрім того, має прикладатися й сам звіт, тому проект рішення- некоректний.

Шляхтич же зауважив, що він особисто в грудні вносив правки про звітування заступників, однак ще тоді їх не підтримала достатня кількість депутатів. Та 6 квітня минув рік за час роботи на посадах, тож доцільно було б заслухати звіт.

«Бачачи, що проекти рішень не подаються, можливо це як стимулювання розглядайте. Ми подали ці проекти рішення», - сказав Шляхтич. Мовляв, ніхто не бачить проблеми в тому, аби заступники відзвітували.

Однак зрештою, депутати проголосували за зняття проектів рішень із порядку денного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про їм звітувати? Що зроблено? Землю в громади вкрали, бюджет подерибанили - інших заслуг то немає.

Відповісти
Останні новини
Звіти заступників луцького мера «зняли» із сесії
25 квітень, 2018, 10:50