Волинські школи та дитсадки не обладнані системою протипожежного захисту

Волинські школи та дитсадки не обладнані системою протипожежного захисту
Усі 8 шкіл та дитсадків, які 8 травня перевірили працівники ДСНС, не обладнані системами протипожежного захисту.

Про це повідомили в управлінні ДСНС у Волинській області.

Фахівці ДСНС провели 8 позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей, що розташовані на території Волинської області. Зокрема перевірки відбулися у Ратнівському, Камінь-Каширському, Турійському та Локачинському районах.

Усі перевірені об’єкти – загальноосвітні та дошкільні заклади та навчально-виховні комплекси – не обладнані системою протипожежного захисту.

Не оброблено вогнетривким розчином дерев’яні конструкції горищ та несправна система блискавкозахисту у навчально-виховних комплексах сіл Млинове та Кортеліси Ратнівського району та в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Линів Локачинського району.

Недостатньо вогнегасників в загальноосвітній школі І ступеня села Карпилівка Камінь-Каширського району та в дитсадку села Ставки Турійського району, а в школі села Зубильне Локачинського району не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасниківх.

Крім того, фахівці ДСНС з’ясували, що у дитсадку «Усмішка» села Карасин Камінь-Каширського району відсутня пожежна сигналізація, дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином, а також там не проведено вимір опору ізоляції електричної мережі та контурів заземлення.

За результатами перевірок 6 керівників та посадових осіб притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школи та дитсадки не обладнані системою протипожежного захисту
09 травень, 2018, 03:15