Робимо взуття на високому каблуці більш комфортним і безпечним*

Робимо взуття на високому каблуці більш комфортним і безпечним*
Високі каблуки, можливо, не є найбільш здоровим вибором для ваших ніг. Але це не означає, що ви повинні повністю виключати таке взуття зі свого гардеробу.

Достатньо правильно вибирати туфлі на https://tavi.in.ua/catalog/zhenskaya-obuv і
застосувати деякі запобіжні заходи, щоб залишатися красивою і стрункою без шкоди здоров'ю.

Основні рекомендації

Ось що ми пропонуємо зробити, щоб ваше взуття стало зручнішим:
- Вибирайте моделі з широкою платформою. Якщо вам дуже хочеться носити туфлі на високому каблуці, виберіть модель з широкою основою в передній частині. Це дозволить отримати додаткову опору і зменшить навантаження на ногу. Також бажано, щоб сам каблук не був надто вузьким. Чим він ширший, тим краще ваша нога опирається на землю.
- Вибирайте якісний бренд. Відомі виробники знають, як зробити взуття одночасно гарним і зручним. Вони не будуть деформувати ваші ноги і не стануть причиною виникнення дискомфорту. Цього не можна сказати про дешеве взуття маловідомих виробників. Часто воно не враховує анатомічні особливості жінки. Але майте на увазі, що якісні речі не можуть бути дуже дешевими. Не намагайтеся заощаджувати на власному здоров'ї.
- Носіть високий каблук не довше кількох годин. Надягати таке взуття варто на заходи, які триватимуть не довше 2-4 годин. Наприклад, ви можете носити його на вечірці, а потім швидко перевзутися у щось більш комфортне. У туфлях на високому каблуці ноги швидко втомлюються.
- Використовуйте ортопедичні устілки. Якщо туфлі не забезпечують достатню підтримку стопи, варто потурбуватися про це самостійно. Невеликі ортопедичні аксесуари можуть творити чудеса. Вони створюють рівномірну підтримку стопи, зменшують навантаження на ногу і усувають дискомфорт.
- Періодично відпочивайте. Якщо доводиться довго носити високий каблук, постарайтеся час від часу сісти і розслабити ноги. Якщо є така можливість, зніміть туфлі. Це допоможе стопам швидше відпочити.

Якщо через часте використання туфель на високому каблуці ваші ноги болять, задумайтеся над вибором більш зручного взуття. Навіть балетки можуть виглядати не менш стильно. У будь-якому разі, хронічний біль у колінах і хворі щиколотки точно не в моді.

Якщо ж носити високий каблук все ж доводиться, наші рекомендації допоможуть робити це правильно. Пам’ятайте, що неправильне використання такого взуття може дуже нашкодити вашому здоров'ю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Робимо взуття на високому каблуці більш комфортним і безпечним*
21 травень, 2016, 13:44