Небезпечні пляжі Волині. Перелік

Небезпечні пляжі Волині. Перелік
Центр громадського здоров’я МОЗ України опублікував інтерактивну карту нерекомендованих для купання пляжів та рекреаційних зон України.

До переліку потрапили і 7 рекреаційних зон на Волині. Якість води у межах цих пляжів і рекреаційних зон не відповідає стандарту на мікробне забруднення за індексом ЛКП (лактопозитивні кишкові палички).

Перелік:

Луцьк, Центральний пляж, річка Стир – не відповідає (ЛКП 7600 при нормі 5000)

Луцьк, пляж «Теремно», річка Сапалаївка – не відповідає (ЛКП 23000 при нормі 5000)

Локачі, рекреаційна зона, ставок – не відповідає (ЛКП 23800 при нормі 5000)

Село Соловичі, озеро Велище – не відповідає (ЛКП 70000 при нормі 5000)

Село Уховецьк, пляж ПЗОіВ «Оберіг», озеро Ухове – не відповідає (ЛКП 23000 при нормі 5000)

Ковель, рекреаційна зона , річка Турія водосховище – не відповідає (ЛКП 13000 при нормі 5000)

Ковель, міський пляж – не відповідає (ЛКП 13000 при нормі 5000)


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Написали які пляжі небезпечні. А чому не написано, що робиться владою, щоб виправити становище! Чи влада жде коли масово почнуть хворіти люди.
Відповісти
Це повна нісенітниця. Принаймні стосовно озера "Величі" ,а не "Велище" , що в с.Соловичі . 1.Я проживаю тут протягом усього життя, я і мої діти щороку і уже в цьому році щоденно купаємось у цьому ощері і ніяких неприємних наслідків немаємо і ніколи немали.Хоча при таких перевищеннях норм цьому повинно було бути. Мало того ніхто із односельчан і туристів у цьому році не звертався у швидку з якимись проблемами що виникли після купання і взагалі такі випалки невідомі. 2. Санепідем станція брала проби води на дослідження уже після оприлюднення вищезгаданої статті в інтернеті, і попередні висновки такі що якість води в озері Величі відпрвілає нормам (сканкопію результату обовязково опублікую як матиму на руках. 3. На Волинь у туристичний бізнес прийшов великий капіл де в Щацькому районі вкладені величезні кошти , а от географічне росташування не дуде вигідне. В с.Сооовичі останні роки збільшуєтьться кількість туристів особливо із львівщини , що створило неабияку конкуренцію шацтку, от і виникає недостовірна інформація в інткрнеті. Тож шановні автори статті вивчайте уважно інфррмацію яку публікуєте в своїх дописах і підтверджуйте документально.
Відповісти
Анонім ви або спростуйте інфо і прикладіть сканкопію з висновками санепідемстанції або ви говорите не правду і озеро небезпечне для людей!
Відповісти
Останні новини
Небезпечні пляжі Волині. Перелік
12 червень, 2018, 21:56