Чому довгі ключові словосполучення все ще популярні*

Чому довгі ключові словосполучення все ще популярні*
Ключові слова і фрази можуть бути короткими або довгими. Короткі фрази мають більш загальне значення, наприклад «чоловіче взуття».

Довгі ж описують тему конкретніше, наприклад «дешеве чоловіче взуття gucci». Немає чітких правил щодо визначення ключовика коротким чи довгим. Все доволі відносно. Новачки у SEO часто ігнорують об’ємні фрази, вважаючи їх неефективними. Але в них закладено величезний потенціал, який можна використовувати з користю. Спеціалісти Apromo добре знають, як це потрібно зробити.

Переваги об’ємних ключів


Головні бонуси, пов’язані з використанням довгих словосполучень:
• Менша конкуренція. Чим довша фраза, тим менше сайтів відповідають їх. Це означає, що за увагу користувачів доводиться боротися з меншим числом конкурентів. «Чоловіче взуття» - це дуже загальна фраза. А «чоловіче взуття недорого в магазині» - це вже значно кращі шанси на потрапляння в топ пошукових систем. В деяких сферах бізнесу конкуренція є особливо жорсткою. Тоді ця перевага є особливо важливою.
• Додатковий трафік. Одна довга фраза навряд чи привабить велику кількість відвідувачів. Але в масі довгі хвости здатні творити чудеса. Уявіть головний ключовик великою булькою, навколо якої зібрано багато менших бульбашок. Наприклад, можна оточити основу «чоловіче взуття» хвостами «недорого», «у Києві» й т.д.
• Кращий цільовий трафік. Коли поліція просить описати грабіжника, вона хоче отримати якомога більше уточнень для пошуку. Те саме відбувається й з ключовими словами. Чим краще фраза описує те, що ви шукаєте, тим більше шансів дійсно відшукати потрібний товар чи послугу.
• Більш високі коефіцієнти конверсії. Користувачі, які шукають більш конкретні терміни, зазвичай частіше доводять замовлення до кінця. Інвестування у підбір ключових слів таким чином є вигідною інвестицією. Кількість ви замінюєте на якість.
• У довгі ключовики часто вже входять коротші фрази. Наприклад, у словосполученні «італійське дизайнерське чоловіче взуття» вже є частина «чоловіче взуття». Тож ви вбиваєте двох зайців одним пострілом.
• Персоналізація сайту. В наш час веб-ресурси стають все більш персоналізованими. Вони налаштовуються з врахуванням географічного положення користувача, його віку, статі, захоплень і т.д. Ключові слова з довгими хвостами можуть допомогти оптимізувати веб-сайт для різних категорій користувачів, завдяки конкретиці.
• Хороший варіант для PPC. В рекламній моделі Pay Per Click ви платите кожен раз, коли хтось клікає по вашому оголошенню. Якщо у ньому містяться дуже загальні терміни, коефіцієнт конверсії знижується. В результаті більше коштів витрачається на неефективний трафік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати авто-акумулятор*
07 вересень, 2016, 17:33
Чому довгі ключові словосполучення все ще популярні*
07 вересень, 2016, 17:17