У Києві таксист влетів у зупинку: постраждало двоє жінок. ФОТО

У Києві таксист влетів у зупинку: постраждало двоє жінок. ФОТО
У Києві на Оболоні таксист не впорався з керуванням та в'їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок ДТП двоє жінок отримали тілесні ушкодження, їм надали медичну допомогу.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає УНІАН.

«Подія трапилася близько 20-ї вечора в Оболонському районі столиці. До поліції зателефонував один із свідків аварії на вулиці Маршала Тимошенка. За адресою негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що таксист, перебуваючи за кермом «Нісана», не впорався з керуванням і врізався у зупинку громадського транспорту. На щастя, високий бордюр зупинив транспортний засіб. Однак двоє жінок отримали тілесні ушкодження: за попередньою інформацією лікарів, в однієї потерпілої травма руки, в іншої - закрита черепно-мозкова травма», – йдеться в повідомленні. З водієм іномарки спілкувалися слідчі.

Правоохоронці підозрюють, що чоловік перебував за кермом, імовірно, будучи під дією наркотичних речовин, тож таксиста доставляють до лікаря-нарколога для встановлення алкогольного або наркотичного сп‘яніння.

Поліцейські працюють на місці події, опитують свідків, встановлюють обставини і механізм автопригоди. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві таксист влетів у зупинку: постраждало двоє жінок. ФОТО
17 вересень, 2018, 08:20