Коли використання чохла для смартфону є необхідністю?*

Коли використання чохла для смартфону є необхідністю?*
За даними американської аналітичної компанії NPD Group, близько 25% власників смартфонів не використовують чохли. Хоча пристрої стають більш міцними та довговічними, вони все ж потребують надійного захисту. І його ви можете отримати разом з аксесуарами від https://pocketstore.ua/meizu/. Магазин Покетстор пропонує широкий вибір чохлів для смартфонів Meizu різних моделей, у тому числі й найновіших.

Аргументи на користь чохлів

Додатковий захист гаджетів є бажаним завжди. Але в деяких випадках він просто необхідний. Ось коли ми радимо звернути увагу на придбання чохла:
• Ви користуєтеся смартфоном нової моделі, який є дуже недешевим. Чим бюджетніший пристрій, тим менш його шкода. Але флагмани відомих компаній – це речі, ремонт та заміна яких вимагають значних витрат. Аксесуар – значно дешевше рішення. Просто захистіть свої інвестиції. Деякі люди страхують смартфони. Це може бути альтернативним варіантом. Але якщо страховки нема, придбайте чохол. Бажано також додати до нього і спеціальне скло, яке знижує ризик пошкодження екрану.
• Ви хочете виділитися. Сьогодні смартфони різних виробників і моделей дуже схожі між собою. Але не всім людям це подобається. Якщо ви хочете підкреслити свою індивідуальність, чохол для цього підійде просто ідеально. Любителі футболу можуть підібрати аксесуар зі спортивною тематикою. Любите кіно? Додайте на тильну сторону гаджету портрет артиста. Є безліч варіантів з зображеннями природи, автомобілів, абстракцій і т.д. Кожна людина знаходить той варіант, який їй більше до душі.
• В майбутньому ви плануєте продати пристрій. Навіть якщо смартфон не падав і не потрапляв у воду, з часом його вигляд стає менш привабливим. Корпус покривається дрібними подряпинами, брудниться. Якщо ви вирішите продати гаджет, ці пошкодження змусять знижувати ціну на нього.
• Ви проводите багато часу в умовах, де смартфон піддається підвищеному ризику. Наприклад, це може бути робота на будівництві.

Це стосується любителів туризму, спорту. В горах гаджет може впасти на гостре каміння. Біля річки з’являється ризик пошкодження водою, піском. Екстремалам спеціальні аксесуари просто необхідні.

Каталог Pocketstore дозволяє підібрати чохол на будь-який смак. Виникли труднощі з пошуком моделі смартфону? Скористайтеся допомогою консультантів. Не ризикуйте своїми речами та грошима. Запобігти проблемі значно простіше, ніж потім усувати її. Магазин реалізовує аксесуари за низькими цінами та забезпечує швидку доставку по території України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: NPD Group, чохол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Коли використання чохла для смартфону є необхідністю?*
19 квітень, 2016, 14:48