Мер Ковеля може очолити волинську «Батьківщину», ‒ депутат

Мер Ковеля може очолити волинську «Батьківщину», ‒ депутат
Колишній член ВО «Батьківщина», депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов каже, що три людини претендують на місце очільника облорганізації партії.

Про це він розповів у інтерв'ю ВолиньPost.

«Уже давно мала бути скликана обласна партійна звітно-виборча конференція, де повинні вибрати керівника. Адже волинська «Батьківщина» – обезголовлена майже півроку», - мовив обранець громади.

Він припускає, що нинішній виконувач обов'язків голови Григорій Пустовіт прагне ситуації, коли буде лише один претендент.

«А Пустовіт, будучи невпевненим, що його виберуть, викликає до себе по одному керівників районних партійних організацій, веде з ними мову про те, як вони ставляться до нього, до Грицюка (колишній голова волинської «Батьківщини» Анатолій Грицюк – авт.), до інших членів. Запитує, кого вони делегуватимуть на конференцію і так далі», - додав Осіпов.

На його думку, конкурентів у Пустовіта двоє: міський голова Ковеля Олег Кіндер та заступник голови облради Валентин Вітер.

«Вони мають авторитет в партії. Можливо, за цю посаду захоче поборотися і колишній нардеп Віктор Олійник», - зауважив обранець громади.

«Зрештою, не в іменах справа. Якщо «Батьківщина» – демократична сила, то й на виборах її керівника мусить бути альтернативність кандидатів, і голосування має бути таємним, аби досягти найбільшої чесності та уникнути догідництва. Це ж лише у Компартії Радянського Союзу висували одного кандидата на безальтернативні вибори.

А Пустовіт прагне приблизно такої ситуації. Він саме так обирався декілька разів головою міської парторганізації», - додав Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут Осіпов говорить реальні речі , особливо останнє речення,що саме такими шляхами обирався Пустовіт, НЕЧЕСНИМИ.
Відповісти
Давно пора гнати в шию запроданця Пустовіта, який по головах однопартійців рветься до влади.
Відповісти
А Пустовіт ще живий? Щось його ні чутно ні видно.
Відповісти
На даний час Пустомеля формує склад делегатів на міську конференцію. Відбір жорстокий. Делегатом може бути тількі лоялна до його безликості особа, або відмінний ..ополиз.
Відповісти
Настав зірковий час майстра швецьких справ Едіка Пекарського
Відповісти
Є справедливість на світі. Нарешті час інтригана Пустовіта піде в небуття.
Відповісти
не чіпайте своїми незаплямованими руками мого найкращого учня Пустовіта!
Відповісти
Анонім, як я розумію, це Толік Грицюк.
Відповісти
Маразм. Звідкіля Осіпову знати, що відбувається в "Батьківщині"? Це те саме, що говорити про життя позаземних цивілізацій.
Відповісти
Що Олег Кіндер, що Валентин Вітер це однозначно кращі кандидатури ніж Пустовіт. Принаймні в них є внутрішній стрижень, що аж ні як не скажеш про Пустовіта.
Відповісти
І не побачить більше світ Пустовітовських опусів ні про що. Як я житиму без його статей ні про що?! Як я буду слухати його виступи на партзборах ні про що? :(
Відповісти
Якщо Петро Кравчук розумна людина, то він не допустить обрання Пустовіта головою облорганізації. Якщо він того не зробить, то повністю зав'язне в інтригах Пустовіта. Приклад тому доля Грицюка.
Відповісти
колишній нардеп Віктор Олійник недавно побував у Камені-каширському . Гарантовано , що він теж зустрічався з головою камінь-каширської районної організації "Батьківщина".
Відповісти
Останні новини
Мер Ковеля може очолити волинську «Батьківщину», ‒ депутат
12 квітень, 2013, 10:22