У Ковелі визначили переможців чемпіонату Європи з мотокросу. ВІДЕО

У Ковелі визначили переможців чемпіонату Європи з мотокросу. ВІДЕО
Мотокросмени з 14-ти країн Європи з’їхалися до Ковеля для участі в другому етапі континентальної першості з мотокросу в класах мотоциклів 65 та 85 кубічних сантиметрів та EMX Open.

Заміську трасу поблизу міста залізничників називають одним з кращих піщаних мототреків в Європі, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

Цього року гонщики змагалися не лише з суперниками, а й з погодою. Дощ швидко розмив трасу. Вона стала важкою, а подекуди і непрохідною: останній заїзд в класі “Open” судді взагалі зупинили достроково. Це принесло перемогу українцю Роману Морозову в запеклому суперництві з головним конкурентом – чехом Мартіном Міхеком.

Складно було впоратися з важким треком і легкомоторним “65-кам”. За підсумками фінальних заїздів найбільше балів у цьому класі набрав латвійський мотокросмен Яніс Рейсуліс. А в класі мотоциклів 85 кубічних сантиметрів переможцем етапу став його співвітчизник — Едвардс Бідзанс.

Ковельський етап чемпіонату Європи мотокросу традиційно відбувся за підтримки міської влади, народного депутата України Степана Івахіва та його благодійного фонду “Патріоти Волині”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.