Луцькому вокзалу подарували «черговий» інвалідний візок

Луцькому вокзалу подарували «черговий» інвалідний візок
Відтепер будь-яка людина з обмеженими можливостями, яка потрапила на залізничну станцію «Луцьк», може скористатися візком і допомогою працівників вокзалу.

Інвалідний візок для допомоги неповносправним, які користуються послугами залізничного транспорту у Луцьку, передала голова Волинського фонду активної реабілітації неповносправних Ганна Гапанюк, ‒ пише Вісник+К.

Неповносправних візком забиратимуть з потяга або підвозитимуть на потрібний перон. Такий подарунок є дуже доречним кроком у плані продовження покращення комфортності луцького залізничного вокзалу, ‒ йдеться в публікації.

Сама ідея використання візків на залізничних станціях не є новою. На багатьох вокзалах України у великих містах парк візків сягає кількох десятків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так справа не погана, візок потрібен. але як би ще міська влада приділяла уваги більше людям з обмеженими можливостями, анприклад як перебратися на інвалідному візку на ту сторону міста де знаходится ринок?? міст то побудували а чи можна перейти через нього інвалідам то ні!! тому є ціла низка не вирішених пролем, потрібно це критикувати й показувати чиновникам про їх недопрацювання.
Відповісти
Останні новини
Луцькому вокзалу подарували «черговий» інвалідний візок
16 травень, 2013, 11:32