Майже сотня порушень за день: як лучани засмічують місто. ФОТО

Майже сотня порушень за день: як лучани засмічують місто. ФОТО
Луцькі муніципали винесли 81 припис на усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька лише за один день роботи інспекторів відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти.

Про це пишуть на сторінці муніципалів у соцмережах.

Масове складування опалого листя, гілля, будівельного та побутового сміття, дерев’яних палет, старих віконних, дверних рам, залишків асфальтно-бетонного покриття тощо на території загального користування було виявлено та зафіксовано інспекторами при обстеженні ввірених їм територій міста.

Такі дії є порушенням підпунктів 2.5.5.1.3 та 2.5.5.1.1 Правил благоустрою Луцька. У місті заборонено складувати будівельні матеріали, конструкції, обладнання за межами будівельних майданчиків у невизначених для цього місцях, а також засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/заріплені території матеріалами, конструкціями, відходами тощо.

Порушникам були видані приписи, повідомлено про необхідність усунення засмічення у запропонований термін та попереджено про адміністративну відповідальність згідно ст.152 КУпАП в разі не виконання умов припису.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палити листя- штраф.
вивозити- луцькспецкомунттранс не вивозить. не побутове сміття.
склади на кучу- штраф.
Маразм
Відповісти
Ходити махати пальчиком: - ні-ні, свині, не сріть в тарілку. Дуууже дієво.
Відповісти
Людина що живе в луцьку то не лучанин,а на 70 процєнтів вонючий ємігрант з області принесший сюди свою культуру. Подивіться що робиться кругом сел навколишніх та далекіх,все завалено сміттям.Цю картину от і спостерігаемо.Прошу пробачення,лоху нас рать. Він не довихований.
Відповісти
Останні новини
Майже сотня порушень за день: як лучани засмічують місто. ФОТО
07 листопад, 2019, 22:40