Судили атовця з Волині, який купляв амфетамін через інтернет

Судили атовця з Волині, який купляв амфетамін через інтернет
У Ковельському міськрайонному суді оголосили вирок колишньому атовцю за незаконне придбання наркотичних засобів.

За допомогою мережі інтернет ковельчанин замовив психотропні речовини – амфетамін та PVP. Після цього здійснив оплату через термінал самообслуговування, перерахувавши грошові кошти в сумі 5 тисяч гривень на електронний гаманець невстановленої досудовим слідством особи, - пише "Район.Ковель".

Через чотири дні чоловік прийшов до відділення «Нова пошта», що знаходиться у Ковелі на вулиці Шевченка, де отримав відправлення на своє ім’я, в якому знаходився полімерний пакет з наркотиками. А вже за якихось двадцять хвилин психотропні речовини в нього вилучили працівники поліції у присутності понятих.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Обвинувачений повністю визнав свою вину. Суд врахував його майновий та сімейний стан, що раніше до кримінальної відповідальності він не притягався, на обліках у лікаря нарколога та психіатра не перебуває, брав участь в антитерористичній операції, має статус учасника бойових дій, є інвалідом ІІІ групи та користується пільгами для ветеранів війни, на утриманні має малолітню дитину.

Ковельський міськрайонний суд призначив ковельчанину покарання у виді 5 років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном та стягнув з нього в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертизи, в сумі 785 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понять, простить, наградить...
Відповісти
Фокус покус. Наркотики поштою.
Відповісти
Останні новини
Судили атовця з Волині, який купляв амфетамін через інтернет
02 грудень, 2019, 20:45