На Волині викрили 7 нелегальних заправок. ФОТО. ВІДЕО

На Волині викрили 7 нелегальних заправок. ФОТО. ВІДЕО
Правоохоронці викрили та припинили діяльність 7 нелегальних автозаправних станцій у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, а також у Луцькому та Іваничівському районах.

Слідчі встановили, що автозаправні станції діяли без належних дозвільних документів, - пише ГУНП у Волинській області.

Зокрема, у них були відсутні дозволи на викиди забруднюючих речовин, проведення робіт із підвищеною небезпекою та ліцензії на продаж паливно-мастильних матеріалів.

11 грудня поліцейські провели санкціоновані обшуків за місцем розташування нелегальних АЗС. Вилучили пально-мастильні матеріали, кошти, чорнові записи ведення незаконної господарської діяльності та обладнання автозаправних станцій.

Наразі вирішують питання щодо накладення арешту на вилучене під час обшуків майно.

Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення власників нелегальних АСЗ та всіх осіб причетних до організації цього незаконного бізнесу.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Х-ра сє викрили)) Вони ж понад дорогами стоять. Дали добро влупити і поставити на касу.
Відповісти
Нехай приїдуть ці що заправки викривають знайдуть в Камені наркоту яку поліція на чолі з Начальником Чихом кришують,ніякої в поліції нема дисципліни.А заправки для людей це добро,не кожен має можливість поїхати в город для того щоб заправитись!!!Є також в місті депутат так званий Бусько Анатолій який ліс по всієї області вирізає,теж ніхто нього не бачить,таких потрібно закривати.Також слідчі так звані-Балик,Генсьор,Калапуц,Плятсун,Шевчик,КлімукЯрослав-цих поліцаїв потрібно з начальником позакривати в тюрму,за те що розвели наркобариг в Камені Каширську!!!
Відповісти