СБУ не перевіряла волинську «Укрпошту». ДОКУМЕНТ

СБУ не перевіряла волинську «Укрпошту». ДОКУМЕНТ
Працівники волинського управління СБУ не перевіряли в березні регіональне відділення "Укрпошти".

Хоча раніше начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції Укрпошти Валентина Козодой повідомила, що підприємство перевіряє Служба безпеки, - пише Четверта влада.

Про результати перевірки Четверта влада цікавилась в управлінні кілька разів, але їх не отримала.

А у відповіді на запит Волинське обласне управління Служби безпеки повідомило, що перевірку одного з тендерів, проведеного дирекцією Укрпошти, не проводили, хоча працівники управління збирають щодо цього потрібну інформацію.

Йдеться про тендер, про який раніше писала Четверта влада. Фірма працівника волинської "Укрпошти" у березні 2013 року виграла тендер у свого підприємства на третину мільйона гривень. За три роки це підприємство отримало підрядів від Укрпошти на суму понад мільйон гривень. Фірма знаходиться у звичайній луцькій квартирі, без жодних відповідних вказівників. В інших тендерах участі не бере.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А затримки на ній хто пояснить???
Відповісти
Дані про кого збирають?
Про пенсіонерів котрі купили лотереї і пачку лаврового листя на пошті?
Совок-мополіст з рівнем послуг нижче плінтуса
Відповісти
нехай ще перевірять СБУ дирекцію пошти, і те чому заствляють листонош примусово купувати газети які їм дають на продаж, а вони в разі якщо не продали газети чи товар повинні заложити гроші свої із зарплати. а дирекція в кінці місяця отримує премію за хорошу роботу а працівники почти віддають половину зарплати за товар! в цьому можна розібратися чи ні!? в цій корупційній піраміді..

п.с. і чому коли починаются перевірки то пан Кравчу лягає в лікарню в Ліпіни, на типу лікування..? може типу щоб його не тривожили перевірками...то постає друге питання то раз він хворіє то може його пора на пенсію відправити.?? мабуть засидівся старичок..бо не піде зараз то потім піде з тріском, з таким що на вулиці міста стидно вийти буде.
Відповісти
Та й ще зарплат у тих листонош не дуже велика, і ту віддай на благо родіни.
Відповісти
Останні новини
СБУ не перевіряла волинську «Укрпошту». ДОКУМЕНТ
30 травень, 2013, 11:22