Навіщо шкірі потрібен нічний крем?*

Навіщо шкірі потрібен нічний крем?*
Справа в тому, що шкіра абсолютно по-різному веде себе в нічний і денний час. Те, що вранці може стати її найкращим другом, вночі буде як мінімум марно. Чому?

У денний час наша шкіра обличчя, як і ми, бадьора і сповнена енергії. Вона приймає на себе головні удари - вплив ультрафіолетових променів, накопичення вільних радикалів, брудне повітря, стрес, недолік зволоження - ось той далеко не повний перелік ворогів, з якими наша шкіра стикається кожен день. Увечері ж приходить час для розслаблення і відновлення. Саме вночі відбуваються головні регенеруючі процеси, коли шкіра потребує спокою, харчування і повноцінний відпочинок. Виходить, якщо в денний час ми повинні захистити нашу шкіру, то в нічний час - "погодувати" її і допомогти розправитися з накопиченими проблемами, щоб з ранку прокинутися оновленими і зарядженими.

Що робить нічний крем

Якісний крем для нічного догляду:

• живить клітини шкіри;
• покращує мікроциркуляцію крові;
• допомагає регенерації шкіри;
• зволожує і відновлює тонус;
• прибирає дрібні зморшки, сприяє виробленню колагену, тощо.

Продукт з такими функціями завжди можна знайти в асортименті Lambre для різного віку.

Чим відрізняється денний крем від нічного?


Чому ж тоді денний крем не може впоратися з цими завданнями? Навіщо косметологам довелося довгі роки битися над створенням спеціальних нічних помічників для догляду за шкірою?

Нічний крем повинен допомогти розібратися з накопиченими за день проблемами, наприклад, нейтралізувати вільні радикали задопомогою натуральних антиоксидантів і вітамінів, вивести токсини з клітин шкіри. Перед денними кремами такого завдання не стоїть.

Вночі наша шкіра нібито перероджується і нічний крем повинен допомагати регенерації шкіри. До того ж новим клітинам потрібно харчування і зволоження. Верхні шари за ніч втрачають багато вологи, перебуваючи в горизонтальному положенні, при цьому нижні шари, навпаки, перенасичуються нею. Щоб не прокинутися з опухлим обличчям, і не придбати кілька нових зморшок, потрібен спеціальний догляд.

Щоб візуально уявити собі різницю між функціями нічного і денного крему, уявіть таку картину. Ранкове пробудження, дзеркало, припухле, бліде обличчя, дрібні зморшки, стягнутість - ось, що чекає шкіру, яка не отримала вночі допомоги та харчування. А тепер уявімо собі час після роботи, підходимо до дзеркала, і що ми бачимо - суха, напружена шкіра, сірий колір обличчя, дрібні висипання, пігментні плями - ось, що відбувається зі шкірою без денного крему. Відчуваєте різницю?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.