З ким гратиме «Волинь» у новому чемпіонаті України

З ким гратиме «Волинь» у новому чемпіонаті України
Жеребкування нового чемпіонату України у Премʼєр-лізі відбулося 4 червня у Києві.

Визначили суперників, з якими зіграє «Волинь» у перших чотирьох турах, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Тож, сезон лучани відкриють поєдинком з київським «Динамо». Матч відбудеться 13 липня у Києві. Першу домашню гру «Волинь» зіграє з сімферопольською «Таврією» 20 липня. Наступний матч лучан відбудеться 27 липня. А 3 серпня «Волинь» зіграє з «Дніпром» у Луцьку.

Наразі невідомо, хто займе місце «Кривбасу», який не отримав атестату на право виступів в УПЛ.

Окрім того, друга команда першої ліги за підсумками сезону 2012/2013 рр. алчевська «Сталь» ще не підтвердила свого наміру виступати елітному українському дивізіоні.

Тому у календарі два вакантні на даний момент місця позначено умовно − «Команда ПЛ 15» та «Команда ПЛ 16». Отож, матч третього туру лучани, відповідно до жеребу, можуть зіграти на виїзді або із алчевською «Сталлю», або із командою, яка виступатиме в елітному чемпіонаті України замість криворіжців
.
Чемпіонат стартуватиме 13 липня. У літньо-осінній частині команди зіграють 18 турів, решту – навесні 2014 року. Відновиться чемпіонат орієнтовно 1 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОГО! Зразу ж Динамо!!!!!!! Можна було б шось легше! І чесно скажу! Не хай замість Кривбаса і Сталі грає Буковинна Черніввці і ше якась західна команда! Буковина вперед, ти ше цього року можеш пробитись в еліту!
Відповісти