Поєднання класики та новітніх технологій в iPhone XR*

Поєднання класики та новітніх технологій в iPhone XR*
Техніка компанії Apple протягом років залишається найбажанішою та найпопулярнішою в світі. Тисячі користувачів з нетерпінням очікують новинок та активно їх купляють одразу після випуску. Однією із моделей, яка зробила багато шуму навколо себе став XR iPhone, який був представлений на презентації 2018 року, яка відбулась 12 вересня. Ажіотаж довкола цього апарату повністю виправданий, його дизайн, характеристики стали справжнім трендом.

Зовнішній вигляд

Модель представлена зі злегка заокругленими кутами, корпус виконаний з алюмінію, передня і задня панель покрита протиударним склом. Айфон отримав повноформатний дисплей, на якому рамки практично непомітні. В зв’язку з тим що екран займає практично всю лицеву поверхню кнопка «Додому» відсутня. Тим, хто назавжди полюбив класичний дизайн техніки Apple таке нововведення може прийтись не по душі, та все ж технології ідуть вперед і на думку більшості користувачів таке рішення розробників є правильним.

Відсутність кнопки «Додому» зробила неможливим використання функції розпізнавання відбитку пальця Touch ID. На зміну йому в iPhone XR з’явилась функція розпізнавання обличчя Face ID.

Всі елементи інші керування на панелі (регулювання гучності, переключання режимів звуку, кнопку блокування, лоток для СІМ-карти) виробник вирішив залишити, так як користувачі цінують їх функціональність. Знизу розміщені динаміки та роз’єм для зарядки.
Цікавим сюрпризом, який компанія порадувала шанувальників своєї продукції, став великий вибір кольорів, так iPhone XR представлений в шести кольорах: жовтий, червоний, синій, чорний, білий, кораловий.

Особливості та характеристики

Модель XR здивувала прихильників продукції Apple зовнішнім виглядом і порадувала своїми характеристиками, а саме:

• сучасним потужним, енергоефективним процесором Apple A12, завдяки якому модель стала однією з трьох найшвидших смартфонів світу;
• вбудованою пам’яттю розміром 64, 128 и 256 ГБ на вибір;
• захисту від вологи та бруду по стандарту IP67;
• акумулятору ємкістю 2942 мАч, що дозволяє активно використовувати айфон до 25 годин без підзарядки;
• наявності технології швидкої зарядки;
• основній камері 12 Мп з диафрагмою f/1.8, п’ятикратним цифровим зумом та підтримкою оптичної стабілізації.

Старт продаж у світі відбувся 26 жовтня 2018 року, за короткий відрізок часу iPhone XR купили тисячі шанувальників. Незважаючи на те, що з цього моменту пройшло достатньо часу, апарат до сьогоднішнього моменту очолює топ продаж та залишається на піку популярності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.