У Луцьку послабили карантин: що ще відкриють

У Луцьку послабили карантин: що ще відкриють
У Луцьку внесли зміни до переліку об’єктів загального користування, що можуть працювати в період карантину.

Про це йшлося у середу, 6 травня, під час сесії Луцькради.

Нагадаємо, раніше дали дозвіл на роботу майстерень з ремонту одягу, взуття, фотоательє, стоматполіклінік для надання ургентної допомоги, МАФів, сільськогосподарських ярмарків.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк зауважив, дозволяють роботу магазинів, що торгують пестицидами, агрохімікатами, кормами, побутовою хімією та засобами гігієни, деталями і приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами зв’язку та телекомунікацій, у тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію, торгують технічними та іншими засобами реабілітації, транспортними засобами. Працюватимуть салони та майстерні оптики, а також веломагазини і майстерні з ремонту велосипедів. Магазини будівельних матеріалів, побутової техніки повинні організовувати роботу у режимі доставки.

Працюватимуть також об’єкти з технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонту офісної та комп'ютерної техніки, устаткування, приладдя, побутових виробів і предметів особистого вжитку, діяльності з підключення споживачів до Інтернету, з виготовлення технічних та інших засобів реабілітації, хімчистки, пункти виготовлення ключів.

Окрім того, дозволили у Луцьку працювати й зоопарку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб дійти до зоопарку,потрібно зайти в парк. А парки і сквери заборонено відвідувати постановою КМУ.
Відповісти
А авторинок буде працювати?
Відповісти
А цим клоунам не до логіки, совкова показуха, як прикриття повального дерибану процвітає
Відповісти
Все відкрити , але доїхати нема чим і обмеження на скупчення людей не зняті.На підприємствах працювати не можна , а треба піти в зоопарк !! Ні краще піду сфоткаюсь( на пам'ятник)!!! Дурдом. Дибіли рішають ,аби щось видумати.
Відповісти
зніиіть вже усі забаорони, дайте повимирати усіх розумникамм, кому треба будуть сидіти вдома на ізоляції надалі, хто розуміє що відбувається буде носити захист та користуватись дезинфекцією. Крематорій добудуйте і вікдривайте все!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку послабили карантин: що ще відкриють
06 травень, 2020, 11:47