Чому наймати помічників по господарству – сімейну пару, краще через агентство?*

Чому наймати помічників по господарству – сімейну пару, краще через агентство?*
Найм сімейної пари для догляду за господарством – поширена практика у багатьох країнах. Найчастіше такими працівниками є чоловік та дружина. Перший виконує функції садівника, водія, охоронця. Друга бере на себе функції домробітниці, няні, кухарки, допомагає у виборі одягу. Часто така пара стає фактично частиною сім’ї, може супроводжувати працедавців у подорожах. І тому до підбору цього персоналу варто поставитися особливо уважно. Самостійний пошук працівників є не найкращим рішенням з багатьох причин. Набагато краще скористатися допомогою спеціалізованого агентства з рекрутингу Дперсонал. Чому? Про це читайте нижче.

Безпека

Людям, які постійно житимуть у вашому домі, ви повинні довіряти повністю. Найменші сумніви є підставою для того, аби не наймати ту чи іншу пару. Шукаючи персонал самостійно, ви не можете ретельно перевірити біографію кожного кандидата. В результаті легко найняти людей, знаходитися поруч з якими просто небезпечно.

Агентство має суттєву перевагу – воно дуже ретельно вивчає кожного кандидата. Часто спеціалісти мають базу даних працівників, які вже добре зарекомендували себе і до яких можна звернутися знову. За необхідності отримуються рекомендації, наводяться довідки у попередніх працедавців, перевіряється відсутність проблем з законом тощо.

Економія часу

Зазвичай помічників по господарству наймають заможні люди. Вони багато працюють і просто не мають часу на те, аби виконувати усю домашню роботу самостійно. Це нормально – щоб стати успішним, потрібно забути про байдикування.

Процес відбору кандидатів – процес тривалий. Він потребує не лише часу, а й уважності. В агентстві цією справою займається ціла команда досвідчених людей. Замінити їх проблематично – потрібно буде витрачати увесь вільний час на пошуки персоналу. Набагато простіше передати це завдання людям, які справляться з ним швидко і якісно.

Комфорт

Працівники можуть бути сумлінними, безпечними, приязними, однак просто не подобатися вам з тих чи інших причин. Можливо, ви маєте вподобання щодо зросту, кольору волосся, музичних смаків тощо. Агентство враховує навіть найменші дрібниці, аби результат максимально точно відповідав побажанням замовника.

Вам може бути дискомфортно навіть просто спілкуватися на співбесідах з великою кількістю людей, кожен з яких має свої особливості. Звертаючись в агентство, ви позбавляєтеся таких незручностей. Достатньо пояснити, яких саме помічників по господарству ви бажаєте отримати, а все інше зроблять спеціалісти.

Чому не варто наймати родичів?

Поширена помилка – наймати на таку роботу друзів, родичів чи знайомих. На перший погляд, це може здатися правильним рішенням. Ви добре знаєте цих людей і можете їм довіряти. Однак насправді це майже завжди помилка. Ви наймаєте когось для виконання роботи, а тому відносини повинні бути в першу чергу діловими.

Найм друзів чи родичів у більшості випадків приносить масу непотрібних ускладнень, які точно не роблять ваше життя приємнішим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому наймати помічників по господарству – сімейну пару, краще через агентство?*
27 квітень, 2020, 10:37