У волинському виші розвиватимуть лучництво

У волинському виші розвиватимуть лучництво
В Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки працюватимуть над розвитком стрільби з лука на рівні з іншими видами спорту.

Про це йдеться на сайті вишу.

Очільник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось нещодавно зустрівся із засновниками Громадської організації "Федерація стрільби з лука Волинської області" Майєю Москвич та Олегом Дучимінським та спортсменами клубу стрільби з лука “Archers Birds”.

За словами ректора Університету, зустіч була результативною, адже під час неї обговорили всі можливі варіанти співпраці закладу вищої освіти та спортсменів-лучників.

"В Університеті Лесі Українки буде розвиватися цей вид спорту", - резюмував Анатолій Цьось та побажав команді Archers Birds та її тренерам успіхів.

Стрільба з лука є олімпійським видом спорту. Стрільба з лука включена до програми Літніх Олімпійських ігор з 1900 року. У Луцьку перша і єдина секція стрільби з лука почала роботу у серпні 2019 року. Її заснувала переможниця "Ігор Нескорених", ветеранка Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.