Одеса і Миколаїв знову «потонули». ВІДЕО

Одеса і Миколаїв знову «потонули». ВІДЕО
На вихідні вкотре дощі підтопили Одесу, а потужна ранкова злива в понеділок заповнила водою центр Миколаєва .

У минулі вихідні, 29 і 30 червня, Одесу знов заливало дощами. Автомобілі на вулицях змушені були пересуватися буквально "вплав", а людям вода доходила майже до пояса, - пише ТСН.

В суботу через сильну зливу навіть довелося скасувати автокрос - траса розмокла і зробилася неможливою для їзди.

А глядачі, які приїхали на машинах, не могли самостійно виїхати додому. Городяни намагалися задокументувати те, що відбувається на вулицях і викладали в Інтернет фото і відео потопу в Одесі.

Нагадаємо, випадання сильних опадів в Одесі вже не вперше провокує потоп і транспортний колапс. Так, після зливи в Одесі на початку червня на центральних вулицях міста води було майже по коліно.




Злива, що "впала" на Миколаїв рано вранці в понеділок, 1 липня, практично затопила центр міста.

Найбільш постраждав від злив проспект Леніна в районі Дормашин. Легкові автомобілі раз у раз "глохли", намагаючись подолати цю ділянку дороги. Не легше доводилося міському, а також комунальному транспорту.

Деякі водії вирішували не ризикувати, побачивши, як нелегко доводиться колегам, що їхали попереду. Тому, не доїхавши до затопленої ділянки, повертали назад.

Особливо розумні автомобілісти придумали інше рішення проблеми: затоплену ділянку вони об'їжджали бульварною частиною проспекту Леніна.

За повідомленнями синоптиків, сьогодні дощі очікуються протягом всього дня. У вівторок погода візьме невеликий перепочинок, а от з середи і до вихідних дощі поновляться.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.