Новачки «Волині»: володар єврокубка, «блудний син» та щойно одружений. ФОТО

Новачки «Волині»: володар єврокубка, «блудний син» та щойно одружений. ФОТО
У футбольному клубі "Волинь" презентували новачків. На старті сезону їх в клубі семеро.

Представлення відбулося 11 липня.

Нові гравці команди - це воротар Артем Кичак, захисники Богдан Шершун і Дмитро Нємчанінов, півзахисник Валерій Гошкодеря, нападники Редван Мемешев, Дмитро Козьбан і Петро Петрук.

Найстарший та найдосвідченіший серед новачків - Богдан Шершун. Він - володар Кубка УЄФА та двічі здобував Кубок Росії, чемпіон Росії та бронзовий призер чемпіонату України.

"Він дуже добрий футболіст. Постійно слідкує за собою. Я постійно просив керівництво, що нам потрібен такий футболіст... Видно, що людина грає не за гроші", - охарактеризував оборонця головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

Варто зауважити, що вже грали за "Волинь" Петро Петрук і Віталій Гошкодеря. Тільки форвард прийшов у команду з МФК "Ковель-Волинь", а півзахисник - після того, як пограв за криворізький "Кривбас" та охтирський "Нафтовик-Укрнафта".

Гошкодерю Кварцяний назвав "блудним сином". Мовляв, став "хрестоносцем" втретє. Як каже тренер, розкритися в клубі хавбеку завадили травми.

"Він пережив багато операцій. Але сьогодні він вийшов, пережив. Все перетерлося. На третій раз, я думаю, він тут укорениться. Він має багато універсальних якостей", - зауважив тренер.

Зі столичного "Динамо" в Луцьк перебрався воротар Артем Кичак. У столичному гранді він - з 2002 року. Цей футболіст має досвід гри за юнацьку збірну України (22 матчі, пропустив 14 голів).

У 2009 році викликався в національну та молодіжну збірні України.

Дмитро Нємчанінов обрав у "Волині" №8. З 2009 року він змінив три клуби: вінницьку "Ниву", "Дністер" з Овідіополя та кіровоградську "Зірку". Наразі він - гравець луцької команди.

Кварцяний розповів, що захисник нещодавно одружився. Тренер пожартував, що після цього забив два голи в товариській грі.

Нападники Козьбан та Мемешев, за словами тренера, дуже добре зарекомендували себе під час літніх тренувальних зборів: обоє забили по три голи.

Як розповів Кварцяний, в першого немає великого досвіду гри проти прем'єр-лігівських команд.

"Але в товариських матчах він показав себе як гравець, адаптований до гри проти таких команд... У нього хороші бомбардирські якості. Я думаю, якщо він заб'є за рік 6-8 голів - це буде дуже добре для його адаптації. Ми сподіваємось на його віддачу", - повідав тренер.

Щодо Мемешева, то коуч відзначив: футболіст послухався його поради та поголився.

Також він зауважив, що колеги придумали форварду псевдонім - "Ред".

"Він нестандартний футболіст. Можу сказати, що він крокує швидкими кроками на шляху розвитку", - мовив Кварцяний.

Петро Петрук
Петро Петрук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
удачі всім новачкам)
Відповісти
Останні новини
Новачки «Волині»: володар єврокубка, «блудний син» та щойно одружений. ФОТО
11 липень, 2013, 17:05