Молодіжка «Динамо» «взула» «волинян»

Молодіжка «Динамо» «взула» «волинян»
Дебют оновленої «Волині-М» виявився невдалим ‒ команда на «сухо» програла» матч киянам.

Рахунок по закінченні гри був 3:0, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Щоправда, за дубль «Динамо» грали чотири виконавці з основної команди – Вукоєвич, Макаренко, Цуріков та Кравець.

Перші хвилини виявилися нервовими для гостей, які часто втрачали м’яч у простих ситуаціях і майже не переходили на половину поля киян. Згодом гра в атаці не налагодилася, але після того, як Олег Федюков у стартові півгодини замінив двох виконавців – Мельничука та Коломійця – атаки у «Волині» почали виходити логічнішими та завершуватися ударами по воротах.

В той момент, коли лучани, здавалося б, заволоділи центром поля, саме у цій ділянці трапилася «обрізка», Цурікова вивели віч-на-віч із дебютантом Пшибилою й півзахисник «Динамо» з близької відстані переграв кіпера «Волині».

Найкращий шанс мав у «Волині» Петрук. Він міг скористатися неузгодженістю центрбеків киян, які дозволили йому прийняти м’яч в штрафній, але він не зумів правильно покласти корпус і вдарити по воротах із вбивчої відстані точніше – мʼяч полетів у метрі над поперечиною.

Другий гол у ворота «Волині» забили після розіграшу штрафного у центрі поля. Кияни вивели на ворота вже іншим флангом того ж Цурікова й хавбек «Динамо» пробив із лінії воротарського майданчика у дальній кут – 2:0.

«Волинь-М» з останніх сил пішла в атаку й на компенсованих хвилинах пропустила ще раз.

Старший тренер молодіжного складу Олег Федюков, коментуючи гру своєї команди, сказав клубній прес-службі, що його команда програла через власні помилки.

«Практично голи забили ледь не самі собі, особливо це стосується перших двох. Елементарно не вгледіли за Цуріковим, який виходив на чисті ворота і користався своїм шансом. Програли по ділу, хоч і мали кілька моментів. Особливо це стосується Петрука. Забий Петро на початку другого тайму і все перевернулося можливо. Що ж, маємо тепер, над чим працювати», ‒ зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Динамо» «взула» «волинян»
14 липень, 2013, 11:16