У Володимирі висадили алею з туй

У Володимирі висадили алею з туй
З нагоди святкування 1025-річчя Володимира-Волинського поруч із собором Різдва Христового було висаджено алею туй в честь засновника міста ‒ князя Володимира.

Організатором акції висадження алеї туй біля головного православного українського храму міста стали міська та районна організації ВО «Свобода», ‒ повідомляють у прес-службі партії.

До заходу долучилися народні депутати України від ВО «Свобода» Євген Мельник та Валерій Черняков, священики, вчителі, лікарі, краєзнавці та жителі міста. Загалом було висаджено 40 саджанців туї, придбаних коштом свободівців.

Розпочалась справа з молебню, який відслужило духовенство собору Різдва Христового. Далі зі словами вітань з нагоди хрещення України-Руси та 1025-річчя Володимира-Волинського перед присутніми виступив народний депутат України Євген Мельник.

«Сьогодні ми святкуємо іменини Володимира-Волинського. Це свято маленької Батьківщини, свято для тих, хто тут народився, і свято для тих, хто сюди приїхав аби назавжди залишитися у цьому древньому куточку української землі. Нехай щастя, мир і добробут живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині, об’єднуючи всіх нас в одну міцну духом українську громаду. Приємно, що ми святкування дня народження Володимира-Волинського розпочинаємо з цієї гарної справи і символічно, що алея туй носитиме ім’я святого рівноапостольного князя Володимира Великого», - зазначив Євген Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво скільки мельник дав на фестиваль
Відповісти
А чого ви не цікавитесь скільки він дав грошей на лікування хворих дітей в "Берег надії", в "Союз українок", на церкву, на іншу благодійність.А фестиваль можна провести і на інших засадах, а не викликати всіляких "Бянок", щоб танцювали в трусах на сцені за великі гроші.Треба допомагати нужденним, а не тим, що мають можливість лишлній раз напитись.
Відповісти
Ці фестивалі влаштовуються щоб декому з бізнесменів, які заробляють на продажі алкоголю, покращити бізнес, декому увірвати лишню копійку, багатьом напитись і відкрито посвинячити в місті, ну і набити кишені привозним артистам і їх шоуменам.
Відповісти