Фіброцементні плити – запорука гарного дизайну*

Фіброцементні плити – запорука гарного дизайну*
Збираєтесь побудувати будинок чи просто оновити/облагородити фасад? Якщо Вам до вподоби дійсно цікаві та оригінальні рішення – зверніть увагу на фіброцементні плити, які пропонує компанія Siniat Cementex https://cementex.siniat.ua/.
Зважаючи на те, що саме фасад найбільш схильний до руйнації внаслідок агресивного впливу оточуючого середовища, кліматичних факторів та механічних пошкоджень, досить важко підібрати достойний матеріал для нього. Адже кожному господарю приватного будинку чи власнику корпорації, у офісній будівлі котрої працюють тисячі чоловік хочеться, щоб фасад не тільки якомога довше не потребував ремонту, але й щоб він, приваблював погляди стильним сучасним дизайном.

Саме цим вимогам у повній мірі відповідають фіброцементні плити, котрі пропонує компанія Siniat. Виготовлені з бетону та фібри (спеціальної суміші волокна та целюлози), вони мають добру гнучкість та стійкі до деформації. Саме тому фіброцементні плити і користуються таким попитом, навіть при великому асортименті сучасного ринку будівельних матеріалів.

Окрім цього фіброцементні плити мають ще цілий ряд очевидних переваг. Мова йде про:
• Екологічну чистоту матеріалу – до складу плит не входять шкідливі для людського організму складники;
• Матеріал стійкий до корозійних процесів, гниття та грибкових уражень;
• Не псується та не вицвітає під дією ультрафіолетових променів.
Що стосується фактору економічності, то тут неможливо не звернути увагу на те, що завдяки своїй внутрішній структурі фіброцементні плити виступають чудовим тепло ізолятором. Тобто їх використання допоможе скоротити споживання електроенергії чи газу і, відповідно, оплату за комунальні послуги.

Важливі і шумоізоляційні властивості фіброцементу, особливо це стосується будинків, що розташовані біля промислових зон чи великих автомагістралей. Усі переваги матеріалу дозволяють успішно використовувати його у будівництві:
• Залізничних та автовокзалів;
• Офісних приміщень та об’єктів комерційної нерухомості;
• Багатоповерхівок;
• Котеджів та приватних будівель;
• Складів;
• Спортивно-розважальних комплексів;
• Будівель господарського призначення.

Невелика вага фіброцементних плит дозволяє використовувати їх для реконструкції старих приміщень. Таким чином панелі, що по суті є симбіозом ПВХ панелей та фасадної штукатурки можна використовувати практично для всіх будівель. Якщо ж у Вас виникли додаткові питання – звертайтесь до менеджера – консультанта компанії Siniat.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фіброцементні плити – запорука гарного дизайну*
22 грудень, 2020, 21:56