Підлогові фанкойли від найбільшого виробника систем кондиціонування та клімату*

Підлогові фанкойли від найбільшого виробника систем кондиціонування та клімату*

Особливості вибору підлогових фанкойлів


Підлогові фанкойли вмонтовані в металевий корпус та можуть встановлюватися в вертикальному положенні. Вони поглинають повітря через нижню панель та рівномірно розподіляють його через верхню секційну грати. Ця частина легко знімається, що забезпечує процес очищення та промивання пристрою.

Підлогові фанкойли використовуються всередині житлових або офісних приміщень, монтуються на стіні на підлозі і, відповідно, підключаються двома способами - в підлогу та в стіну. Одними з найпопулярніших моделей, є Віто, що мають стильний зовнішній вигляд та можуть дотримуватися ряд температурних показників:

• температура води повинна становити 7-12 градусів при охолодженні та 60-70 градусів при нагріванні;
• температура вхідного повітря повинна складати при охолодженні не більше 27 градусів та при нагріванні 20 градусів.

Особливістю фанкойлів є їх безшумний режим. Крім цього, завдяки оснащеної функцією регулювання швидкості та автоматичним захистом від перевантажень вони повністю безпечні та забезпечують обігрівом або охолодженням приміщення. Вбудовані системи енергозбереження мінімізують витрати води навіть при максимальному Потік повітря.
Слід враховувати, що в одному приміщенні можуть встановлюватися кілька підлогових фанкойлів, що будуть підключаються до одного чиллеру. Вони можуть управлятися окремо, а також налаштовується на підтримку різних температурних режимів.

Переваги використання фанкойлів


Оскільки фанкойли є універсальною системою опалення та кондиціювання, то таке пристрої володіють такими перевагами:
• Простотою в монтажі.
• компактність.
• Привабливим дизайном.
• Тривалим експлуатаційний ресурс.
• Мінімальним часом, необхідним для обігріву або охолодження приміщення.

Крім важливих функцій, фанкойли здатні ефективно очищати повітря, який в них надходить. Пристрої не потребують складному догляді. Обслуговування займає небагато часу. Якщо ви вирішили придбати підлогові фанкойли, то слід враховувати, що вони пропонуються у великому асортименті, які відрізняються енергоефективністю, функціональністю, високою продуктивністю.

Крім цього, моделі щорічно оновлюються та поліпшуються технічні характеристики, що забезпечують найбільш зручне розташування та можливість установки на будь-якої площі поверхні. Будь-яка кліматична техніка дозволить забезпечити комфорт в будинку, офісі, торговому приміщенні, складі та т.п.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.