У Ковелі ‒ передсвятковий ярмарок

У Ковелі ‒ передсвятковий ярмарок
У місті залізничників відбувся передсвятковий ярмарок, присвячений Дню Незалежності України.

Ковельчани мали змогу придбати за дешевими цінами свіжу городину, крупи, мед, продукти бджільництва та переробних підприємств, хлібобулочні і різноманітні м’ясні вироби, зокрема, різні сорти ковбас, рулети і тощо. На ринок також привезли живу птицю, ‒ пише Слово Волині.

Особливо задоволеними були батьки, діти яких першого вересня підуть до школи, адже тут вони могли придбати якісне і недороге шкільне приладдя: ранці, зошити, канцелярське причандалля.

Чимало на ярмарок приїхало сільських трудівників різних форм власності, які привезли прямо з поля вирощене, та тих, хто має клаптик землі (дачники) і там вирощує городину. Зокрема, користувалися великим попитом помідори, солодкий перець, морква, цибуля. Продавці запевняли покупців, що всій товар вони вирощують без додавання в ґрунт будь-яких отрутохімікатів.

Сьогодні й на автомобілістів чекав приємний сюрприз, так званий тест-драйв: реалізатори з Луцька представили низку новеньких легковиків іноземного виробництва різних марок.

Відрадно, що подібні ярмарки в Ковелі вже стали традиційними. Вони приносять користь і покупцям, і продавцям: перші можуть придбати якісну продукцію, а другі – (особливо фермери та одноосібники) отримати свіжу копійку за доставлену, вирощену та вироблену продукцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Помер журналіст Ігор Чуб
17 серпень, 2013, 22:01
У Ковелі ‒ передсвятковий ярмарок
17 серпень, 2013, 17:35