У Луцьку заради автостоянки викорчували дерева і «вкоротили» дитячий майданчик, – ЗМІ. ВІДЕО

У Луцьку заради автостоянки викорчували дерева і «вкоротили» дитячий майданчик, – ЗМІ. ВІДЕО
Мешканці будинку на проспекті Відродження в Луцьку кажуть, що їх обманули: замість дитячого майданчика почали будувати автопарковку.

Через прорив екскаватором електричного кабеля, багатоповерхівки залишилися без електрики. А в дітей можуть забрати ігровий майданчик. Обурені мешканці терпіти нахабства не стали і влаштували протест, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Жителька будинку Оксана Іванова зауважила: «Вже два дні лихорадить наш будинок. І сусіди збирають підписи проти того, щоб будувалася тут стоянка. Ми думали, що це будується дитяча площадка і були раді тому… Ми в такій надії, що це вона і робиться, а виявилося, що це будується стоянка для автомашин. Те, що ми самі робили своїми силами, позакопували колеса, щоб діти хоч трохи гралися, купили ту пісочницю за свої гроші і ту качелю, воно все попідсовувалося і риється тут».



Щоб збудувати стоянку, завзяті замовники спершу повикорчовували дерева, а потім - ще й зменшили територію ігрового дитячого майданчика.

«У мене підростає дитина, їй навіть немає де погуляти, і ми виїзжаємо кожний день і кожний день натикаємося на машини… Фактично немає дитячого майданчика, але бачите в нас його забирають», - каже Євгенія Романюк.

22 серпня проблем побільшало, працівники «Луцькавтодор» перебили електричний кабель, тепер у будинках немає світла, прокоментувати свою роботу автодорівці відмовилися.

Мешканці викликали енергослужбу, ті обіцяють проблему усунути. Одні поламали, а другі відремонтували. Ані ті, ані інші небезпечну територію не загородили, та й повернути частину дитмайданчика не можуть - бо замовлення є замовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все там можна повернути, звертайтес до суду. І треба мітінгувати Обл.Раду. І все буде добре.
Відповісти
Все там можна повернути, звертайтес до суду. І треба мітінгувати Міську.Раду. І все буде добре.
Відповісти
Люди чули дзвІН ТА НЕ ЗНАЮТЬ ДЕ ВІН.
у дворі робиться благоустрій який не робився з часу будівництва.Буде встановлено новий дитячий майданчик,освітлення і т.д..
Але критикувати комусь вигідно.Я б на місці Романюка припинив би роботи і нехай би ходили по двору з ямами,без освітлення та дитячих майданчиків.До речі самі мешканці постійно засмічують двір,поламали дитячі майданчики,спортивну площадку.Сміття викидають де попало.Ні разу не побілили дерев.І тільки те й роблять,що розпивають спиртні напої на території двору.

Відповісти
Таке враження, що попередній коментар писав сам Романюк. Миколо Ярославовичу це ви?
Відповісти
Крута гірка - прямо "на той світ")))
Відповісти
Переглянув відео і просто в шоці з жіночки, що гарно розповідає про майданчик дитячий який вона робила... Я сам здавав гроші на колеса платили мої сусіди алкоголікам щоб ті їх вкопали! А качеля і пісочниця поставлена перед виборами кандидатом в депутати ВР! ) Оксана Іванова ну і не соромно ж вам? Доросла жінка і на камеру...!)
Живу у цьому дворі маю 2 дітей і авто. Я виріс у цьому дворі і я за те щоб його організувати, вистачає місця і для парковки і для майданчика. Проти виступаю в більшості пенсіонери яким просто нічим зайнятися. Аргументи в них залізні: мені воно не треба! Я ще розумію що жителі що мешкають на перших поверхах проти, бо їх обгазовують авто біля вікон, але ж вони і до цього там стояли і так само приїзжали і відїзжали... Всі паркувались на газонах і розносили бруд у дощ, а так буде чисто. ПРошу робіть як і планували, можливо я буду жорстоким і грубим, але "дуракам півроботи не показуть"
Відповісти
А автомобили где ставить? Мой стоит под моим окном:)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заради автостоянки викорчували дерева і «вкоротили» дитячий майданчик, – ЗМІ. ВІДЕО
23 серпень, 2013, 08:52