Відірвало ногу: у Луцьку п'яний водій збив єпископа і намагався втекти. ФОТО. ОНОВЛЕНО

Відірвало ногу: у Луцьку п'яний водій збив єпископа і намагався втекти. ФОТО. ОНОВЛЕНО
П’яний 22-річний житель села Жидичин Роман Савич збив у Луцьку пішохода. Через перевищення швидкості на кільці біля стадіону «Авангард» у Луцьку його авто занесло. Машину викинуло на бордюр, де вона збила пішохода.

ДТП сталася близько 22 години 14 листопада, пише ІА Волинські новини.

Водій автомобіля Mazda намагався втекти з місця події, проте його затримали патрульні поблизу РЦ «Промінь». Відомо, що водій був п’яний – рівень алкоголю в крові був 1.27 проміле.

З власних джерел редакції стало відомо, що за кермом перебував 22-річний житель села Жидичин Савич Роман Вікторович. Юнак збив єпископа Олега Ведмеденка, який є засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення.

Як повідомив очільник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Володимир Шмаль, у результаті зіткнення 60-річний пішохід отримав важкі травми: від удару в нього - травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Зі слів очевидців, удар був такої сили, що пішохода відкинуло майже на 20 метрів.

Через важку травму він втратив багато крові. Бригада швидкої відразу доставила постраждалого до Луцької міської клінічної лікарні, де його перевели до реанімації та готують до операції. Пацієнт перебуває у важкому стані, за його життя борються медики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб вже їздили по головах не соромлячись, пропоную позбавити поліцію права взагалі зупиняти автомобілі для перевірки. Ну а якщо вже все-таки когось зупинили то обов'язково години дві роз'яснювати причини, права і т.д. Щоб ось таким ослоπобам нічого не заважало.
Відповісти
Не розумію чому,коли якийсь мажор ,номера і інформацію ховають а як просто людина то все видно)
P/s пьяний і така фігня,гнида,але я не за цю ситуацію а взагалі)
Відповісти
Люди моліться за одужання о.Олега. Це Людина глибоко духовна.
Відповісти
Багато дибі...лів розвелося , учора на тому ж кільці біла БМВ на транзитах їхала за мною і дибіл за кермом пустив її в дрифт то я шукав куди втекти
Відповісти
Немає слів. Де влада? Що робиться?
Відповісти
А в місті є влада?!
Відповісти
Біла BMW, нажаль номер не можу сфотографувати, їздить і майже на кожному розвороті дрифтує, понтується! Розворот біля Там-Таму полюбляє, коли пішоходи починають йти.
Відповісти
Помер...
Відповісти
Це бидло купило права ,а їздити ніхто не навчив ,повинно сидіти по максиму ,якщо корупційні суди не купляться ,бо це ж злодійсько-бандитська країна де все купується і продається ,де життя копійки не варте .
Відповісти
Останні новини
Відірвало ногу: у Луцьку п'яний водій збив єпископа і намагався втекти. ФОТО. ОНОВЛЕНО
14 листопад, 2021, 23:10