Юніори «Волині» обіграли «Динамо»

Юніори «Волині» обіграли «Динамо»
Юніорська команда луцької "Волині" перемогла одноліток зі київського "Динамо".

Поєдинок останнього туру першого кола в групі А підопічні Ярослава Комзюка провели на дві години раніше запланованого часу - на прохання господарів, - повідомили у клубній прес-службі.

Перед грою пройшов дощ, тому поле було в`язким та важкуватим.

Лучани забили, вочевидь, найшвидший гол в чемпіонаті - вже на 20 секунді. Дудік забрав мяча у центрі поля, віддав на Бабія, який вивів Зінкевича на побачення з воротарем. Гравець збірної України U-17 не промахнувся, цілячись у дальній кут - 0:1.

У першому таймі тривала рівна гра із моментами біля обох воріт. І так само, як на початку матчу, "Волині" вдалися стартові хвилини другого - Малик із 25 метрів влучив зі штрафного у самісіньку "дев`ятку" - 0:2.

Не скажеш, що моменти були виключно у гостей, але свої шанси кияни не реалізували, а от підопічні Комзюка забивали усе. Дудік промчав флангом і Форсюк замкнув простріл з 2 метрів - 0:3.

Максимук двічі проривався правим флангом й подавав. у першому випадку Дудік гарно прийняв і другим дотиком увігнав м`яча в сітку - 0:4. У другому гарно приклався з району одянадцятиметрової позначки Ловинюк - 0:5.

Міг забивати й Дмитро Булига, який грав у цьому матчі правого захисника. Він промчав через все поле, обігравши по ходу шістьох киян, але воротар "Динамо" ногами відвів загрозу.

У кінці матчу тренери "Волині" замінили кіпера Воробея на Ярмощука й Саші довелося двічі за п`ять хвилин виймати м`яча з сітки воріт. Спочатку "Динамо" реалізувало сумнівне пенальті, а вдруге лучани пропустили після помилки в центрі поля та рикошету. У підсумку - 2:5 на користь "Волині", яка здобуває третю поспіль перемогу і виходить на друге місце в групі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"на прохання госотримує четверту поспілподарів" - як цікаво закручено)))
Відповісти
Останні новини
Юніори «Волині» обіграли «Динамо»
05 вересень, 2013, 10:20