У Луцьк приїде Тіна Кароль

У Луцьк приїде Тіна Кароль
У межах всеукраїнського туру Луцьк відвідає співачка Тіна Кароль.

Концерт відбудеться 25 листопада.

Як ідеться на сторінці події у соціальній мережі Вконтакті, нову сольну програму Тіни Кароль «Сила любові та голосу» побачать 26 міст України. Тур розпочинається 24 листопада і завершиться в кінці лютого 2014 року сольним концертом у столиці.

«Нова програма співачки - це одкровення, музична сповідь про силу її Любові та Голосу. Концерт Тіни Кароль переповнений усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем'єр з нового альбому. Співачка, яка стала для всієї країни прикладом віри і духовної краси розповість свою історію прямо зі сцени», ‒ йдеться в повідомленні про концерт.

У Луцьку шанувальникам співачки пропонують по-особливому підготуватися до концерту, зокрема підготувати флешмоб, аби Тіна Кароль відчула підтримку глядачів.

Тож, квитки на захід вже можна придбати онлайн. Концерт розпочнеться 25 листопада о 19:00.

Нагадаємо, вже сьогодні, 20 вересня, у Луцьку виступить учасник телепроекту «Фабрика зірок 2» Макс Барських. Також на лучан цієї осені чекають концерти Діани Арбеніної та Ані Лорак, гуртів «Бумбокс» та «ВВ».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк приїде Тіна Кароль
20 вересень, 2013, 11:04