Волинські депутати звинуватили колег в «путчі»

Волинські депутати звинуватили колег в «путчі»
Голова комісії облради з питань духовності, релігій, культури, освіти та науки, ЗМІ Роман Карпюк та його заступник Віталій Собко звинуватили членів комісії у "путчі".

Нагадаємо, 4 жовтня комісія, яка засідала без голови і заступника, рекомендувала голові облради призначити на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти депутата Петра Олешка.

Натомість Роман Карпюк заявив Вголосу, що засідання комісії відбулося з порушенням закону і за прямою вказівкою голови Волинської облради.

"На мою думку, це засідання комісії було нелегітимним. Бо комісію має право скликати голова або ж її заступник. Ні я, ні Віталій Собко засідання не скликали. А "заступник" Андрій Мельник просто обраний провладною більшістю задля того, щоб проводити потрібні владі рішення", – зазначив Роман Карпюк.

Також депутат розповів, що його подальші дії як голови комісії та очільника фракції ВО "Батьківщина" в облраді у відповідь на чергове порушення норм регламенту будуть узгоджуватися з партійним бюро обласної організації "Батьківщини".

Зазначимо, що під час засідання комісії були відсутні всі три опозиційні депутати: Роман Карпюк, Віталій Собко та Валентина Блінова.

Нагадаємо, через питання про призначення Олешка на посаду ректора інституту робота обласної ради була заблокована. Депутати-опозиціонери стверджували, що колишнього ректора Михайла Сташенка звільнили з порушенням законодавства та заявляли, що влада це зробила з політичних мотивів.

Зрештою, аби завершити липневу сесію облради 30 вересня голова ОДА Борис Клімчук зняв кандидатуру Олешка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Олешко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження що він живе у паралельній реальності у котрій Україна є досить успішною країною.
Тут є 2 варіанти або йому подають таку інформацію і він їй вірить або що більш схоже - бреше.
Відповісти
Скільки членів комісія? Чи був кворум? Чи була правомочна вирішувати якісь питання? Чи має опозиція грамотного юриста? Ну що за фігня! Що городить цей Карпюк? Де аргументи? Де судові позови? Де логіка? А нафіга - логіка для логіків, а боротьба - для боротьбістів, яких радує процес...
Відповісти
Які делетанти! Ха-ха-ха!
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати звинуватили колег в «путчі»
07 жовтень, 2013, 12:30