Гурт «С.К.А.Й.» співатиме в агітаційному турі за «русскій мір»

Гурт «С.К.А.Й.» співатиме в агітаційному турі за «русскій мір»
В Україні за підтримку громадського руху «Український вибір» стартував масштабний концертний тур «Мы едины», у якому анонсована, зокрема, участь українських гуртів «С.К.А.Й.» та «Антитіла».

Як повідомляється на сайті руху, тур, присвячений 70-річчю визволення України від фашистських загарбників, пройде з 19 жовтня до 9 листопада у великих містах України - Севастополі, Херсоні, Одесі, Черкасах, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Кіровограді, Києві, пише Українська правда.

У Харкові буде присутній сам лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук.

У турі анонсована участь гуртів «С.К.А.Й.», «Антитіла» та «Брати Карамазови» (Україна), «Чайф», «Кубанський козачий хор» (Росія), «Пісняри» (Білорусь), «Різні люди» (Україна, Росія), та Еміра Кустуріци з TheNoSmokingOrchestra (Сербія).
Тур «Ми едины» ініціювали РПЦ Московського патріархату, проросійська організація «День Крещения Руси» та «Український вибір» Віктора Медведчука. Основним гаслом туру є ідея «триединого русского народа».

У соцмережах вже прокоментували плани українських співаків взяти участь у турі: «Ідея визволення України від фашистів використана лише для маскування цієї українофобської акції. Якщо гурт СКАЙ візьме участь у цій акції, то це буде для них великою помилкою, і вони втратить значну кількість своїх фанатів. Сподіваюся, що хлопці зі С.К.А.Й просто не розібралися, куди вони вляпалися, і що схаменувшись, вони відмовляться від участі в цій ганебній акції».

Сам лідер гурту Олег Собчук так прокоментував плани гурту: «Хлопці. ви про що теревените? Ви що з глузду з'їхали, які зрадники? В мене дід - ветеран царство йому небесне, купа людей в родині мали відношення до бойових дій в 40-х. Чи з туром чи без нього, нам не по дорозі - я не розділяю ваші демонстративно-політичні лайно-обливальні теревені».За його словами, коли гурт погоджувався на тур, «ми знали, що люди знайдуть ложку дьогтю все одно». «Практично у кожного хтось загинув, або мав безпосереднє відношення до бойових дій у другій світовій, і моя родина не виключення. Минуле не зміниш, а майбутнє в наших руках».

«Ми проти війни, і за мир у всьому світі. Незалежно від національності і віросповідання. Нам байдуже, що про нас подумають політично і морально заангажовані представники агресивно налаштованих українських і т.і. об’єднань», - додав музикант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вам байдуже, що про вас подумають, про вас скоро просто всі забудуть. Думати добре про вас же неможливо. Співайте морякам Севастополя.
Відповісти
Запроданець Медведчук бобло кидає і з шкіри вилазить ,щоб Украіна вступила в параше лайно.Засвистати і закидати тухлими яйцями ці продажні гурти.
Відповісти
хоч це і дурня, але я все одно любитиму скай)
Відповісти
скай ондони штопані
Відповісти
Зітру засранців зі свого комп'ютера.
Відповісти
І я зітру нафік!!!!Фу, ганьба - це ж українські гурти, а так опуститися...
Відповісти
Узкомірні засранці!
Відповісти
АнтитілА відмовились вже
Відповісти
викину з ротації нахер! хай в РАШІ крутяться
Відповісти
Останні новини
Гурт «С.К.А.Й.» співатиме в агітаційному турі за «русскій мір»
20 жовтень, 2013, 16:46