Матч «Таврія» - «Волинь» порівняли з хокеєм

Матч «Таврія» - «Волинь» порівняли з хокеєм
Експерт Ігор Бойко назвав поєдинок у Сімферополі між "Таврією" та "Волинню" "футбол-хокей".

скандальному аудіозаписі, записаному після матчу "Волинь" - "Динамо", "пам'ятники" стало чи не найбільш приємним словом, яким Віталій Кварцяний назвав своїх гравців. У Сімферополі була зовсім інша історія. У складі "Волині" не було байдужих, всі грали з великою віддачею і бажанням", - пише він на Football.ua.

"Така накрутка призвела до зворотних наслідків - команді не вистачило розслабленості і спокою в потрібних ситуаціях. Молодий румун Матей грав з таким азартом ніби реально злякався погроз свого наставника, але в найвирішальніший момент матчу не зумів реалізувати пенальті", - каже фахівець.

Також він вважає, що відсутність надмірна схвильованість футболістів "Волині" не дозволила "хрестоносцям" здобути перемогу.

"Лучани краще грали в першому таймі, заслужено вели в рахунку і отримали перевагу в одного гравця. Але до того часу і напруга на полі було такою, що обов'язково потрібно було ставити табличку "Не лізь - вб'є", - вважає Ігор Бойко.

"Матч "Таврія" - "Волинь" був з розряду хокейних: багато голів, штрафів, силових прийомів, вилучень. Та й реалізація пенальті була на рівні реалізації буллітів. Загалом, точно не пам'ятники", - висловився експерт.

Нагадаємо, зустріч завершилася за нічийного рахунку. Протягом мачту суддя видалив трьох гравців та 10 разів показував жовту картку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.