Стильний Луцьк. Портрет дня: Валерія Богач і Буся

Стильний Луцьк. Портрет дня: Валерія Богач і Буся
Валерія Богач навчається в університеті на філологічному факультеті, 19 років.

Окрім того, дівчина має хобі – маленького собачку, йоркширського тер'єра Бусю. За словами Валерії, ця тваринка приносить Валерії чи не найбільше радості і позитивних емоцій. Серед захоплень Бусі - їжа, ігри та сон. Вона знає до десяти команд, а також підспівує, коли хтось співає. Дуже любить, коли її розчісують.

Також Буся - неабияка модниця: коли її одягають у щось, вона біжить до дзеркала довго себе розглядає, - вихваляється песиком дівчина.

Про себе ж розповідає, що любить носити «все і потроху, залежно від настрою». «У моєму гардеробі, напевно, 50/50 спортивного і класичного одягу. Буває, прокидаюся зранку і розумію: «сьогодні в джинсах не піду». Кольори в мене теж різні: від чорного до яскраво рожевого», - каже Валерія.

Одяг купує в Луцьку чи у Львові в магазинах BERSHKA, ZARA, NEW YORKER, ADIDAS, COLINS. Каже, намагається купити хоч одну річ у кожному місті, в яке потрапляє.

А от для Бусі вбрання купують в спеціальному магазині та на виставках.

На фото Валерія одягнена у чорне пальто H&M, жилет білого кольору із хутром COLIN'S, коричневий светр SUTHERLAND та спідницю темно-зеленого кольору COLIN'S.

Взута дівчина у черевики на платформі пісочного кольору, які вона доповнила білими, в тон із жилетом, гетрами.

Як аксесуари Валерія обрала годинник коричневого кольору та срібні сережки, які їй дісталися ще від бабусі.

Буся - у яскравому та зручному вбранні: куртці червоного кольору із капюшоном та фіолетовій сукні, декорованій чорними бантиками. З аксесуарів - рожевий нашийник із квіточкою.

Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Ця героїня (песик Буся) - зірка, байдужих до неї не буде - красуня. Власниця підбирає своїй улюблениці все гламурне: бантики, стразики, ремінці, а ще вбрання, як у барбі. Переважно власники підбирають собачкам одяг під свій образ, щоб в парі виглядали гармонійно і носять їх у спеціальних сумках.

Дівчина така ж мила як і Буся.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже стильно..особливо колготки
Відповісти
я так розумію про колготки-то сарказм))) кошмар, чесно кажучи, особливо "меха", схоже на реквізит новорічного костюму якогось вовка, чи собаки, ха!
Відповісти
Гарна)
Відповісти
Дякую)
Відповісти
Найкраще і найпривабливіше у стилі дівчинки це - її молодість. А Буся - то справді пацьорочка (казали моя бабця), намистинка тобто.
Відповісти
Дякую)
Відповісти
а чо` в стильному Луцьку тiлько молодьож?
Відповісти
чому не представляти щодня різні стилі. можна знайти людину яка гармонічно виглядає у спортивному, хтось бажає діловий, чи фольклор. якщо тут йдеться про вуличний стиль то чому людей нема які б слідкували за тенденціями... ні тобі капелюшків з широкими полями, а де ж одяг у клітинку, полоска, «гусиная лапка»,камуфляж. Тренд гетри, свитшоти,ботфорти, клатчі з лямками. Шкіряні куртки-косухи зараз байкерський стиль знову повертається. З кольорів: чорно-білий, аквамарин, всі відтінки зеленого,лаванда та синій....можу продовжувати та бачу легше зловити простого прехожого і сказати оце стиль, без пояснень та обгрунтувань
Відповісти
Годинник грубий, хутро в стилі Проні Прокопівни, а зачіска – аля поліське село. Цей шедевр робиться: півбанки пінки для волосся і жмакається руками, доки сушиться феном. Деякі панянки роблять на пиві і весь день тхнуть брагою. І волосся від цього набуває кокетливого виду брудності та не митості. А темні колготи до світлого взуття - це писк моди просто таки завжди. Про пса писати не буду, оскільки не змогла його роздивитися – адже з очей потекла кров.
Відповісти
Ахах)) кров з очей)) мабуть від заздрощів і злості)) назвати це миле створіння "псом"...мені Вас жаль, бо Ви, я так бачу, морально вбога людина)
Відповісти
Валеріє, рибко. Хутро і діаманти краще носити після 30-ти, вони старять. А волосся достатньо просто помити і розчесати. Ти гарна дівчина, але хай твоя краса буде відповідна твоєму віку.
Відповісти
міс, Ви про себе занадто високої думки. хто Ваші заздрісники?)
рубрика має назву "стильний луцьк". Ви потрапили сюди по блату, підготувалися...наприскали волосся тонною лаку і стверджуєте, що Вам заздрять?)якщо так, то най Ваші всі заздрісники луснуть від злості. гарна Вам дня.
Відповісти
основна зірка цього матеріалу то Буся)
так що не гадьте хазяйку...
Відповісти
ахахахаха
Відповісти
Ахах)) почитала і зробила висновок: не заздріть!)) не подобається-не дивіться)) бо всі дуже великі модельєри тут і радники)) нехай ваша жаба давить вас і надалі))
Відповісти
Принимать критику нужно уметь достойно, раз уж согласились участвовать в этой рубрике.
Стильных людей видно издалека. А в вашем случае - обычный массмаркет. Странно, что вы думаете, что все вам завидуют.


Відповісти
Ви що, несповна розуму, щоб таке писати???
Хобі - собачка...!!!
А завтра буде яке хобі, дитина???

І ще одне "Серед захоплень Бусі - їжа, ігри та сон" - ВАУ, та це кожна собака любить...
Відповісти
Судячи з коментарів, серед адекватних людей ця рубрика не дуже популярна. Симпатична дівчина і дуже мила собачка. Вдягнена теж гарно. Колготки, я так розумію, до коричневої кофтини, білі гетри до жилетки. Годинник гарно поєднується з ремешками на жилетці, мех на якій якраз таки за останніми тенденціями моди. Дуже стильні черевички фірми Зара. Волосся в дівчини теж гарне, макіяж якраз для її віку, немає гори тоналки, як на багатьох інших дівчатах. І дуже приємна зовнішність, з чим не посперечаєшся!
Відповісти
Це не собака-це щур!!!
Дівчина гарна, і мені всерівно що там колготки не в колір мештам)))
Відповісти
дійсно дуже гарна і стильна дівчина)) гідна бути в Стильному Луцьку)) ось її сторінка вк)) переконайтесь самі))
http://vk.com/lerka_zukerka
Відповісти
красотка
Відповісти
Super. Da,najgarnishi divchata v Ukraini.
Відповісти
дуже стильно, особливо колготки такі як вдівають дівчата в селі на дискотеку, зачіска "швабра", а про взуття я краще промовчу.
Відповісти
Дякую за швабру, село і за те, що промовчали. Мені дуже приємно, адже ваша думка така важлива для мене))
Відповісти
Ти дуже симпатична і мені ну дуже подобаєшся. Так що ні накого не звертай увагу. Ти - the best!
Відповісти
невже так важко втриматись, щоб нічого поганого не написати? гарні,молоді,щасливі... не подобається - не пиши нічого. або пред тим, як якусь дурню писати поділись своїми супер модними луками,бездоганними - ми оцінимо.
Відповісти
коли побачив в вк, що твої руки разів так в 10 волохатіші ніж мої, притому що я хлопець :*

Відповісти
Дякую, що підвищив відвідуваність моєї сторінки вк))) бачу, власне життя у тебе зовсім не цікаве, якщо слідкуєш за моїм))
Відповісти
Навчиш мене також бачити крізь пікселі екрану особисте життя інших людей? :*

а за відвідуваність вк - та нема за що, звертайся :)
Відповісти
Обов'язково))
Відповісти
Якщо вам всім так не полобаюсь, то для чого заходите на сторінку і дивитесь ще якісь фото?)) дякую, але ваша увага мені зовсім не потрібна))
Відповісти
згода на виклад данного матеріалу на волинь-пост передбачає надмірну увагу інет користувачів, а також приречена на негативну критику, подекуди і у досить образливій формі.

Безперечно ти красива дівчина, але...

твоя помилка, що ти тут всім стараєшся відповісти.
Відповісти
не правда...якби Вам не потрібна була б увага Ви б не закидували сюди світлини...чорний піар...
Відповісти
Спочатку рубрика була хоч віддалено схожа на випадкові зустрічі кореспондентом на вулиці стильних людей - зараз це і справді якийсь піар своїх друзів/знайомих.
Відповісти
бабусю?
Відповісти
Гарна дівчина і мила собачка
Дівчина справжня украінка...
Вікторія,це просто на

Волині такий менталітет,якщо пишуть гадості значить завидують.
Відповісти
Стильний луцьк - це скоро будуть самі песики. Чекав від дизайнера оцінки вбрання дівчини. Оцінили песика.
Відповісти
видно дівчина була підготовлена задалегідь...лаку в неї на макітрі ...як цей жилет можна "хутром" назвати
це типова імітація...
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Валерія Богач і Буся
20 грудень, 2013, 12:00