Клюєв каже, що Україна може «розлетітися» на три частини

 Клюєв каже, що Україна може «розлетітися» на три частини
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв вважає, що, за умови поглиблення політичної кризи, Україна може втратити цілісність.

Про це він заявив в інтерв’ю німецьким ЗМІ, ‒ пише Українська правда з посиланням на прес-службу.

Те, що відбулося на майдані у ніч на 30-е листопада Андрій Клюєв назвав великою трагедією і провокацією. «Те, що постраждали невинні люди, це горе. Це дуже погано. Я вважаю, те, що сталося, було найчистішої води провокацією», ‒ сказав він.

Клюєв сказав, що такі проблеми можна вирішити лише мирним шляхом. «Якщо продовжувати звинувачувати один одного, це шлях до розвалу країни навіть не на дві, а на три частини. І такі сценарії в нашій країні, на жаль, можливі», ‒ сказав Секретар РНБО України.

Клюєв розповів, що він особисто на доручення президента Януковича займався організацією круглого столу і вів переговори з опозицією. «Фактично ми домовилися про те, що половину проблем можна було врегулювати у переговорному процесі. Я безпосередньо вів переговори з представниками опозиції про те, хто і в якому форматі братиме участь у його засіданні», ‒ заявив він.

Як відомо, на допиті в ГПУ глава КМДА Олександр Попов, якого звинуватили у розгоні студентів на Майдані, заявив, що діяв за прямою вказівкою Андрія Клюєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
без них голод,холод та війна.новий месія..для лохтората
Відповісти
синам?
Відповісти
Останні новини
Клюєв каже, що Україна може «розлетітися» на три частини
19 грудень, 2013, 15:01