Учасники мітингу ПР пікетують Партію Регіонів за невиплату обіцяного. ВІДЕО

Учасники мітингу ПР пікетують Партію Регіонів за невиплату обіцяного. ВІДЕО
У центрі Києва біля одного з офісів Партії регіонів учасники провладного мітингу в Маріїнському парку влаштували акцію протесту: активістам не виплатили обіцяну винагороду.

Мітингувальники заявили, що після завершення акції вони не отримали грошей від посередників, ‒ пише Українська правда з посиланням на Радіо свобода.

Заплатити їм нібито обіцяли, але розрахунок затягнувся на кілька годин.

«Нас більше 80 чоловік. Кожному платити обіцяли по 100-200 гривень за день ... Більше 1000 доларів в цілому. Якщо порахувати, там божевільна сума виходить. Нам все заплатили, але не нам, а людям, які повинні були гроші нам віддати. А вони в останній день поїхали, десь «загубилися», ‒ кажуть активісти.

«Ми за президента на площі (у Маріїнському парку) об’єднувалися, за Росію, за батьківщину, прийшли туди з усією душею і серцем, а тут так некрасиво з людьми чинять, таке свинство», ‒ кажуть обурені мітингувальники.

За словами активістів, вони приїхали на мітинг із Сум, Донецька, деякі ‒ з Києва.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп від Батьківщини Арсен Аваков, портьє в готелі «Київ» повідомив, що «мітингувальники прийшли за грошима в готель ‒ їм Олег Калашников сказав, що штаб тут». Молоді люди вели себе агресивно і ледь не побили персонал. Пізніше, дізнавшись де знаходиться офіс ПР, активісти пішли на Липську.

Як відомо, раніше 22 грудня комендант наметового містечка в Маріїнському парку заявив, що учасники мітингу на підтримку курсу Януковича згортають свою акцію. «Зараз кожен з нас, хто досі тут, повинен повернутися в свій будинок , зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім’ї», ‒ зазначив комендант містечка.

Разом з тим близько сотні протестувальників мали намір піти до офісу Партії регіонів на вул.Липській, щоб вимагати від організаторів мітингу обіцяну винагороду. Близько 18:00 частина мітингувальників попрямувала до готелю «Київ», де, за їх інформацією, базується штаб організаторів «антимайдану». Решта учасників акції залишилася в парку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
развєлі как катят! вчинали правильно, па регіАнальному
Відповісти
сіли за стіл з шулєрами, а шо хотіли?)*
Відповісти
і правильно.з продажними людьми так і треба поступати.але найобразливіше те,що висновків ніхто з обманутих "мітингувальників" не зробить...і через рік знову поїдуть підтримувати ригівську банду...розум,де ти?
Відповісти
Були лохами, так і остались такими!
Відповісти
за таких "українців", вони і привели цю банду.
Відповісти
так вам і треба продажні свині,москалі
Відповісти
яка різниця москаль чи хохол,продажна шкура вона і в африці шкура,нормальна людина це українець і росіянин...а ненормальні це хохли і москалі...
Відповісти
Останні новини
Учасники мітингу ПР пікетують Партію Регіонів за невиплату обіцяного. ВІДЕО
22 грудень, 2013, 23:53