Губернатор розповів, що робить зі скандальною землею у Струмівці

Губернатор розповів, що робить зі скандальною землею у Струмівці
На п’яти гектарах землі у селі Струмівка, які належать голові Волинської ОДА Борису Клімчуку, губернатор займається рослинництвом.

Про це він розповів під час розмови із колядниками під стінами свого будинку в четвер, 9 січня.

Зі слів Клімчука, він має 5 гектарів землі у Струмівці, що записано в його декларації про доходи.

Нагадаємо, у 2011 році на той час заступник прокурора Волині Володимир Веселуха оприлюднив інформацію про те, що Клімчук у 2008 році купив у Струмівці декілька гектарів землі сільгосппризначення. Підгайцівська сільрада згодом нібито незаконно змінила її цільове призначення, віддавши під будівництво. Прокуратура подала позов до суду про визнання незаконними та скасування рішень Підгайцівської сільської ради про зміну цільового призначення ділянки, а також про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, яка належить Борису Клімчуку, – писала Україна молода.

Згодом Володимир Веселуха пішов з посади заступника прокурора області.

«Я був послом, був спосіб вкласти гроші. Я, до речі, розрахувався за цих 5 гектарів десь рік назад тільки. Запропонували паї свої дві жінки, вони відомі, ті прізвища, дослідження були, судові справи, прокуратура генеральна вивчала, це ж не так просто. Веселуха заявив, і машина закрутилася. Я ж не мальчік, не пацан і він не пацан. І до речі, пішов він з роботи не через Клімчука», – розповів губернатор Волині.

Борис Клімчук запропонував також розповісти, чому Веселуха пішов з посади. Присутній колядник зробив припущення, що заступник прокурора області «часто їздив на курорти».

«Да, він часто їздив на курорти. І це не Клімчук сказав, це генеральний сам порахував», – додав голова Волинської ОДА.

Щодо того, з якою метою Клімчук використовує свою землю, посадовець «доповів», що вирощує там овес і пшеницю.

«І, до речі, все молотимо і відправляємо зерно або крупу в основному в Ковельську колонію. Пацанам. Отака от собі благодійність. Я так вирішив. Я так хочу і я так можу», – резюмував Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
країна зеків!
Відповісти
"в Ковельську колонію. Пацанам" я не хочу їсти овес, хочу европейских цукорок!
Відповісти
В тюрмі теж люди сидять, якщо дійсно відправляє їм харчі, тоді респект.
Відповісти
він всім хавчік поставляє з його слів.не чула виступів його?а кого замість веселухи назначили?не чула?а те що та земля потім по тисяч 10 баксів за сотку уйде під якесь котенджне містечко через бомжа фірму то єрунда.вон скільки в луцьку порбудували будинків-кожна сотка під стоянкою машин просто подарена потім вартувала 15-30 тис.баксів.а тобі на зарплату 1.5 і так добре в ода.не считаєм чужі гроші?а свої на хліб після роботи то нормально..смерди
Відповісти
http://vgolos.com.ua/news/lytva_gotuietsya_areshtuvaty_kolyshnih_kdbshnykiv_ta_komunistiv_z_ukrainy_rosii_i_bilorusii_130079.html
Відповісти
Генпрокуратура Литви завершує підготовку європейських ордерів на арешт 79 підозрюваних у справі про події 13 січня 1991 року у Вільнюсі, серед яких громадяни України, Росії та Білорусії.
Відповісти
Не втямки, чому чужий достаток не дає спокою людям. Ну має собі Клімчук землю в Струмівці...в чому проблема? задекларована, оплачена. все. шо він там робить, жито/пшеницю/овес/бульбу вирощує - яка різниця? чи вас їсть те, шо він має, а ви ні?
Відповісти
вони всі Бульбу вирощують...хто купував за гроші участка той знає..найдорожча Бульба світу..
Відповісти
при чому тут заздрість чи жито/пшеницю/овес/бульбу
на даннний момент те, що він Ригонал, а це банда, банда зека !
Відповісти
А Янукович на раді регіонів грозився активізувати боротьбу з корупцією-перший кандидат уже є!
Відповісти
Ну так ви тільки й можете гавкати на когось шо в нього земля, хата, гроші, і т.д. Клімчук зробив себе сам , зробіть і ви, а не нийте
Відповісти
http://gazeta.ua/img/original/gallery/535/535649_4.jpg
Відповісти
"Клімчук зробив себе сам" - а за рахунок кого він це зробив? За рахунок людей ( т.з. державної політики), яких повиганяв із підприємств( т.з. приватизація), із земель( т.з. аграрна реформа), віддавши власність( т.з. реформа малого бізнесу) а потім люди поїхали заробітчанами, бо робочих місць тут не було, а зараз їм дорікають, що люди, мовляв, поїхали за кордон, треба з них податки зібрати(зідрати)
Відповісти
http://luchesk.com.ua/upload/users/263/1316807362_0.jpeg
Відповісти
по откатах
Відповісти
Останні новини
Губернатор розповів, що робить зі скандальною землею у Струмівці
10 січень, 2014, 12:41