Дружина Луценка розповіла, чому побили її чоловіка. ВІДЕО

 Дружина Луценка розповіла, чому побили її чоловіка. ВІДЕО
У «Третій Українській республіці» розповіли про причини побиття Юрія Луценка працівниками спецпідрозділу «Беркут».

У пізно ввечері Юрій Луценко та його дружина народний депутат Ірина Луценко прибули в Києво-Святошинський суд, де тривало протистояння між мітингувальниками і міліцейським спецпідрозділом після винесення вироку «васильківським терористам», ‒ пишуть Коментарі.

Зокрема, спецпідрозділ «Беркут» виявився заблокованим на проспекті Перемоги, де навколо нього були «легковики» Автомайдану. Оскільки Генпрокуратурі «не вдалося» встановити прізвища силовиків, які розганяли Євромайдан 30 листопада, після зіткнення під судом активісти самі вирішили дізнатися особи правоохоронців.

«Луценко з дружиною зайшов в один із автобусів зі спецназівцями, вони попросили їх дотримуватися закону і діяти згідно з усіма відомчими інструкціями. Вони більше години вмовляли правоохоронців відкрити обличчя, знявши маски, а також показати посвідчення, щоб люди бачили своїх кривдників. Однак «беркутівці» відмовилися від такого кроку», ‒ йдеться в повідомленні.

Після спілкування з правоохоронцями екс-міністр внутрішніх справ і народний депутат залишили автобус.

«Люди почали розгойдувати наповнений «беркутівцями» автобус, що налякало останніх, і вони почали бити активістів, застосовуючи сльозогінний газ. Юрій Луценко став між силовиками і людьми, щоб запобігти сутичці.

За словами дружини, Луценко просив не мстити за нього «Беркуту», бо «ці хлопці самі залякані, вони звичайні виконавці».

«Юра як екс-міністр внутрішніх справ став між людьми і беркутівцями, щоб перешкодити кровопролиттю. Беркутівці раптово почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою. Розбили на обличчі окуляри. Він упав, знепритомнів, тільки тоді вони перестали його бити», ‒ повідомила Ірина Луценко.

За її словами, Юрію Луценку було завдано близько десяти ударів кийками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким как луценко, я думаю мало дали , это ни экс министр, а клоун.
Відповісти
Ще одне грандіозне протистояння українців проти покидьків з беркута. Кілька десятків травмованих, деякі дуже серйозно. Псів змусили зняти шоломи - тепер знаємо хто буде сидіти і платити постраждалим, і не тільки!
Відповісти
Шкода що твій тато тебе в дитинстві мало бив, щоб знала що то таке
Відповісти
мало дали
Відповісти
Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через "коридор" ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом
Відповісти
Давай тобі так дадуть ,скажеш чи мало
Відповісти
Люди самі зпровакували бійню. Навіщо було розхитувати автобус? Виходить, за що бородися на те і напоролися.
Відповісти
http://blogs.pravda.com.ua/authors/ruslana/52d0acdc26f07/
Ось слова Руслани Лижичко, очевидиці подій під Святошинським РВВС у Києві...Не беркут перший почав, він просто захищався від озвірілого люду.
Відповісти
Поширюємо, роздруковуємо, розклеюємо!
Фотографії усіх "беркутівців", які били людей на Святошині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
http://espreso.tv/article/2014/01/11/fotohrafiyi_usikh_berkutivciv_yaki_byly_lyudey_na_svyatoshyni_onovlyuyetsya
Відповісти
Мужа били,а она считала удары...насчитала десять по 10-ти бальной системе.Как бывший министр, он должен быть доволен работой "Беркута"- они поставленный приказ выполнили!
Відповісти
За перегородження дороги дають 6 років в'язниці. Незаконне формування тзв. "Беркут" лупашив вчора людей на ліво і направо. Побили навіть екс міністра МВС Луценка. Все це відбувається на тлі економічного занепаду України, величезного дефіцину бюджету, нових держ. боргів і нездатністю влади стабілізувати і підняти економіку країни, відповідно і добробут людей. Мордоворот з мінфіндоху видає накази про віджим більш як 37 000 підприємств з особистою відповідальністю обласних податківців перед ним.
Відповісти
мало дали, не треба було провокувати.
Відповісти
Когда в России кричат "ОМОН идет", то люди разбегаются, когда в Украине кричат "Беркут наступает", то все люди сбегаются"
Відповісти
Останні новини
Дружина Луценка розповіла, чому побили її чоловіка. ВІДЕО
11 січень, 2014, 11:29