Facebook стає нецікавим для молоді

Facebook стає нецікавим для молоді
Зацікавленість соціальною мережею Facebook американських підлітків віком 13-17 років помітно зменшилася за останні три роки.

Кількість цих користувачів скоротилася приблизно на 25 відсотків, - пише ТСН.

До такого висновку прийшла дослідницька компанія iStrategyLabs, що зібрала свої дані за допомогою платформи для рекламодавців Facebook Social Advertising.

У січні 2011 року понад 13,1 мільйона американських підлітків було зареєстровано в соцмережі. До січня 2014 року ця цифра знизилася до 9,8 мільйона.

Падіння було зафіксовано і у віковій групі від 18 до 24 років. Кількість користувачів цього віку скоротилася на 7,5 відсотка - з 45,4 мільйона до 42 мільйонів юзерів.

Число школярів і студентів впало приблизно на 60 відсотків, у той час як число випускників коледжів і університетів зросло на 64 відсотки.

Водночас, в соцмережі, згідно з дослідженням, помітно зросла аудиторія старше 55 років. Якщо три роки тому в Facebook було зареєстровано всього 15,5 мільйона американців цього віку, то зараз вже 28 мільйонів.

Про падіння інтересу підлітків до Facebook писав раніше і сайт TechCrunch. За даними видання, в рейтингу найбільш популярних програм в американському AppStore Facebook стоїть на 14 місці, тоді як фотосервіс SnapChat - на 6-му.

До слова, ВКонтакте потрапив в десятку найкрутіших соцмереж світу. На першому місці без змін залишається Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво, Facebook
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну канєшна - всім тільки Волинь пост цікавий, б'є всі рейтинги!:)))
Відповісти