Сім'ю активіста Євромайдану Данилюка випустили з України

Сім'ю активіста Євромайдану Данилюка випустили з України
Дружина та син громадського активіста Олександра Данилюка залишили Україну.

Вони змогли вилетіти з аеропорту Бориспіль після 5 годин очікування, - пише громадський діяч в Facebook.

"Випустили літак з родиною. В українському повітряному просторі розслаблятись рано", - написав він.

"Я не боюсь надзвичайного стану, я боюсь держави, в якій влада може тримати в заручниках вагітних і немовлят", - додав Данилюк.

Нагадаємо, вчора в аеропорту Бориспіль затримали дружину Данилюка з сином, оскільки при проходженні митного контролю виявили в неї начебто наркотики. Згодом їх відпустили, оскільки виявилось, що порошкоподібна речовина, яку знайшли в дружини Данилюка, не містила наркотичних речовин.

Проте після цього літак, на який сіла родина Данилюка, ще кілька годин простояв в аеропорту, оскільки в ньому начебто зламався двигун.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щурі біжать?
Відповісти
З "лідерами" революції все й так ясно. Найбільше мене дивують журналісти які торочать про них на кожному кроці. Відтак ці "лідери" отримують піар і прориваються до владного корита. Я теж проти методів нинішньої влади, проти диктатури і насилля, підтримую майдан. У мене немає можливості отримати громадянство Англії, як у дружини цього активіста і я не зможу винайняти чартерний літак аби вивезти родину з України, якщо тут почнуться військові дії. Мені з моїми дітьми, як і мільйонам інших українців буде ніде заховатись. Нас просто винищать як свого часу нищили чеченців. А коли усе завершиться з за кордону повернуться родини "лідерів". От скажіть мені чого ніхто не поцікавиться чиїм літаком полетіла дружина цього так званого активіста? Може тоді стане зрозуміло хто керує групою людей, яка захоплює адмінбудівлі і на догоду владі штучно створює підстави для введення надзвичайного стану. Хто платить той і замовляє музику. А коли вулицями будуть їздити танки, вони розсядуться по літаках і сліду не буде.
Відповісти
Немає чому дивуватися - ми досі в радянському союзі
Відповісти
відпустили, а не відпостили
виправте
Відповісти
Останні новини
Сім'ю активіста Євромайдану Данилюка випустили з України
28 січень, 2014, 07:41