Крим, як відрізана рука, буде не потрібен, - татарин. ВІДЕО

Крим, як відрізана рука, буде не потрібен, - татарин. ВІДЕО
Російський солдат заявляє, що за його даними 80% кримчан хочуть жити в Росії, на що старий відповідає, що вони не уявляють, що це буде.

В Інтернеті з'явився відеозапис розмови кримського татарина з солдатом РФ у Севастополі. Солдат заявляє, що за його даними 80 % кримчан хочуть жити в Росії, - пише Еспресо.TV.

На що кримський татарин відповідає: "Вони не уявляють, що це буде. Ось, руку відріж мені, я проживу з однією рукою. А відрізана рука куди дінеться? Кому вона потрібна? Без вен, без нервів, вона просто висохне. Так і Крим - без дніпровської води, без електрики, без газопроводу..."

"Я кримський татарин, і мені дійсно нікуди діватися, коли на мою землю прийшли "інопланетяни". Знову в Сибір чи на Урал ?", - запитує чоловік.

"Ми сюди прийшли, щоб не було війни і все було мирно", - відповідає солдатів.

"А тут війна була ?", - цікавиться кримський татарин. На що військовослужбовець відповідає: "Буде. Якщо наc тут не буде. У Києві вбивають мирних жителів, а ви говорите, що це не війна".

"Той, хто вбивав, зараз сховався у вас в Ростові. На ньому це все. Він же міг це все припинити", - каже чоловік. "Зараз я ще стою на рідній землі, а з 16 числа буду стояти на російській . Ось, ви тоді наліпите розпізнавальні знаки - і косо подивися в вашу сторону - відразу заарештуєте".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Крим, як відрізана рука, буде не потрібен, - татарин. ВІДЕО
14 березень, 2014, 14:36